Cine este Cezar Ionașcu, bărbatul care a atacat-o dur pe Delia după ce a mărturisit că nu își dorește copii. Este fostul iubit al Ozanei Barabancea

Cezar Ionașcu a criticat-o dur pe Delia, după declarațiile făcute de artistă referitoare la copii.
Cine este Cezar Ionașcu, bărbatul care a atacat-o dur pe Delia după ce a mărturisit că nu își dorește copii. Este fostul iubit al Ozanei Barabancea

Cine este Cezar Ionașcu, bărbatul care a atacat-o dur pe Delia după ce artista a mărturisit că nu își dorește copii. Cezar Ionașcu a avut o reacție vehementă la adresa cântăreței, după ce aceasta făcut o serie de declarații controversate despre ideea de a avea un copil. Cezar Ionașcu este un fost avocat, care în trecut s-a iubit cu Ozana Barabancea.

Cine este Cezar Ionașcu, bărbatul care a atacat-o dur pe Delia după ce a mărturisit că nu își dorește copii

Sătulă să tot fie întrebată de diverse persoane care este motivul pentru care nu își dorește să aibă copii, Delia a oferit un răspuns tranșant pe rețelele de socializare. În expunerea sa de motive, cântăreața a spus, printre altele, „că suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți”, referindu-se la numărul oamenilor pe planetă.

Declarațiile Deliei au produs o cascadă de reacții pro și contra în mediul online. Unul dintre cei care au fost împotriva spuselor artistei este Cezar Ionașcu. Bărbatul a criticat-o pe Delia spunând că „Noi nu vrem femei ca tine”, referindu-se la faptul că bărbații nu își doresc femei care să spună că nu vor copii.

Dar cine este Cezar Ionașcu? Ei bine, bărbatul este fostul iubit al Ozanei Barabancea. În prezent este căsătorit și are cinci copii, iar soția sa se numește Oksana. În trecut, timp de mai mulți ani, a preofesat ca avocat, a lucrat de asemenea și în mediul corporatist, iar în prezent este consultant în materie vestimentară pentru bărbați.

Pe lângă aceste calități profesionale, bărbatul a căpătat și o popularitate pe platforma Tik Tok, acolo unde postează des videoclipuri și unde s-ar intitula și drept „mentor al bărbaților”.

Cezar Ionașcu a avut o relație în trecut cu Ozana Barabancea și se pare că el a fost cel care a ajutat-o pe cântăreață în proecesul de slăbire. Cei doi au ajuns la un moment dat la concluzia că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate, așa că s-au despărțit.

Mama Deliei sare în apărarea artistei

Gina Matache, mama artistei, a declarat că fiica ei se amuza în clipul pe care l-a postat pe Tik Tok și că nu ar trebui ca Cezar Ionașcu să ia în serios spusele Deliei, deoarece artista „se joacă cu tot felul de declarații” și se pune la mintea celor de „11, 12, 13 ani”.

„Mi se pare că un bărbat care se bagă în treburile muierilor nu prea dă dovadă de bărbat. Stau și mă gândesc așa: ce bărbat sănătos la cap și cu preocupări serioase stă să se uite în gura unui copil care glumește.

Aia se joacă pe Facebook cu toată lumea. Ea se pune la mintea copiilor ăstora de 11-12-13 ani. Se joacă cu ei și ăsta, ditamai omul stă să urmărească… mie îmi vine să râd. Eu nu urmăresc, darămite el. Ce aș putea să zic. Mă amuz și eu.

Ea (n.r Delia) se joacă cu tot felul de declarații. Dar, dacă domnul acesta stă să urmărească profilul unui copil, mie mi se pare că nu are preocupări serioase. Că nu are altă treabă de făcut. Un om serios care are serviciu, care are preocupări zilnice serioase, nu stă să se uite în gura unui copil, niciodată”, a declarat Gina Matache, potrivit Fanatik.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *