Cine este Denisa Coțolan. Ce studii are iubita lui Iancu Sterp, mulți au fost surprinși să afle asta

Când va avea loc nunta celor doi.

Iancu Sterp a surprins pe toată lumea la cea mai recentă gală RXF, după meciul cu George Zănoagă. Deși a pierdut lupta împotriva fostului concurent de la Insula Iubirii, fratele lui Culiță Sterp a făcut un gest care i-a emoționat pe cei prezenți în sală. El și-a cerut iubita de soție chiar pe ringul de lupte. Iată cine este Denisa Colțan, logodnica lui Iancu Sterp. Ce studii are, de fapt, tânăra.

Cine este Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se cunosc încă din timpul liceului și au format un cuplu când el era clasa a X-a, iar ea a IX-a. Ulterior, cei doi au decis să se despartă, dar au reluat legătura, iar de mai bine de un an sunt din nou împreună.

Citește și: Cum arată vila de lux a lui Culiță Sterp. A filmat totul și a pus pe net, așa ceva vezi rar în România

Se pare că de data aceasta, relația lor este una cât se poate de serioasă, având în vedere faptul că Iancu a cerut-o de soție pe partenera sa la finalul meciului cu George Zănoagă din cadrul celei mai recente gale RXF.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, povestea Iancu Sterp, în cadrul unei emisiuni TV.

Iancu Sterp are toate motivele să fie mândru de iubita lui. Tânăra, pe lângă faptul că este de o frumusețe răpitoare, și-a continuat studiile și își dorește să urmeze o prefesie foarte căutată în zilele noastre, cea de inginer. Denisa Coțolan a absolvit cursurile Facultății de Inginerie și Management în această vară. Iubitul ei a fost și el prezent la festivitatea de bsolvire pentru a-și susține iubita în ziua cea mare.

Tânărul i-a făcut și o surpriză Denisei, aducându-i un buchet mare de trandafiri roșii.

„Felicitări, inginerul meu preferat!”, a scris Iancu Sterp, în dreptul unei imagini cu Denisa.

Iancu Sterp si-a cerut iubita de soție la finalul meciului cu George Zanoaga din RXF
Iancu Sterp si-a cerut iubita de soție la finalul meciului cu George Zanoaga din RXF

Când va avea loc nunta lui Iancu Sterp cu iubita lui. Mama sportivului a dezvăluit totul

Mama lui Inacu Sterp și-a văzut visul împlinit. Doamna Geta, așa cum i se mai spune, își dorea de foarte mult timp ca fiul ei să se însoare. Prezentă în cadrul galei RXF în care a luptat fiul ei, femeia a dezvăluit când va avea loc nunta lui Iancu cu Denisa.

”Iancu avea o vorbă, când îl întreba cineva ”Nunta pe când?”, el zicea: ”Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul”. Deci, acum, dacă ajută Dumnezeu, la anul!”, a spus Geta Sterp, conform unui site de știri.

Vizibil emoționată, doamna Geta a mărturisit că nunta fiului cel mic va avea loc în toamna lui 2024.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *