Cine este femeia care o ajută pe Kate Middleton cu cei 3 copiii, în perioada de recuperare. Cuplul regal apelează la ea cu toată încrederea

Iată cine este femeia care o ajută pe Kate Middleton cu cei 3 copiii, în perioada de recuperare!

Kate Middleton a suferit marți, 16 ianuarie, o intervenție chirurgicală în zona abdominală, la un spital privat din capitala Marii Britanii. Soția Prințului William va rămâne internată timp de câteva zile, pentru supraveghere. Și acum se naște întrebarea: Cine va avea grijă de cei trei copii ai Prințesei de Wales? Ei bine, există o femeie în care nora Regelui Charles are mare încredere. Iată despre cine este vorba!

Cine e femeia care are grijă de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în perioada de recuperare a lui Kate Middleton

Partenera de viață a Prințului William nu traversează o perioadă foarte fericită. Marți, 16 ianuarie, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicală în zona abdominală, la un spital privat din Londra.

Totul a decurs bine, dar cu toate astea, Prințesa de Wales va avea nevoie de câteva zile de recuperare. Prin urmare, britanicii și nu numai se întreabă cine va avea grijă de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis cât timp mama lor va sta sub supravegherea medicilor.

Citește și De ce boală ar suferi Kate Middleton, de fapt. Nora regelui Charles a fost operată de urgență, la 42 de ani. Ce scrie presa străină!

Kate Middleton, încredere deplină în bona copiilor ei

Ei bine, Kate Middleton are pe cine se baza. Soția Prințului William are toată încrederea în Maria Teresa Turrion Borrallo.

Aceasta este o mai veche cunoștință a Prințului și Prințesei de Wales. Femeia a locuit cu cei doi soți atunci când fiul lor, Prințul George, avea doar opt luni de zile.

De asemenea, ea a ajutat la creșterea Prințesei Charlotte și a Prințului Louis în timp ce locuia cu familia în casa lor de la Palatul Kensington.

Cu toate acestea, în septembrie 2022, Kate și William s-au mutat la Adelaide Cottage din Windsor, iar atunci ea a fost plasată la o altă proprietate, dar a rămas în contactat și cu cei doi soți de la Casa Regală.

Bona de încredere a lui Kate Middleton s-a pregătit la Norland College din Marea Britanie, care se mândrește cu faptul că a fost prima instituție de învățământ care a oferit cursuri de îngrijire a copiilor.

Citește și Momente grele pentru Kate Middleton, a fost operată de urgență. Și Regele Charles are probleme de sănătate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *