Cine este fiul cel mic al lui Florin Piersic. Mama lui este o superbă actriță. Imagini de colecție

Florin Piersic are doi băieți din două căsnicii diferite

Cine este fiul cel mic al lui Florin Piersic. Florin Piersic este fără doar și poate unul dintre cei mai mari actori români. El se bucură de o carieră cu adevărat impresionantă în teatru și film pentru care, la 30 mai 2002, a fost decorat cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler.

Bărbat cu o carismă aparte, Florin Piersic a pus pe jar inimile multor femei din România. Însă despre viața lui personală se cunosc destul de puține lucruri, cele mai notabile fiind faptul că are la activ trei căsnicii, iar în urma primelor două s-au născut cei doi fii ai săi.

Fiul cel mic al lui Florin Piersic locuiește departe de România

Florin Piersic s-a căsătorit pentru prima oară în 1962, cu Tatiana Iekel. În urma mariajului cu actrița română avea să vină pe lume Florin Piersic Junior, primul fiul al celebrului actor. Piersic Junior i-a călcat pe urme tatălui său și a îmbrățișat și el aceeași carieră, fiind astăzi un actor foarte apreciat.

În 1974, Florin Piersic a divorțat de prima lui soție, iar un an mai târziu s-a căsătorit cu Anna Szeles, o actriță de origini maghiare. Deși s-au iubit enorm, căsnicia celor doi nu a durat decât zece ani. Însă din povestea lor de dragoste s-a născut cel de-al doilea fiu al lui Florin Piersic, Daniel.

Dacă pe fiul cel mare al lui Florin Piersic îl cunoaște o țară întreagă, în ceea ce-l privește pe Daniel, se știu prea puține lucruri.

Daniel Piersic a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Când părinții lui au divorțat, acesta a rămas cu mama lui și s-a mutat definitiv în Budapesta. Daniel și-a croit propriul drum în viață, iar la vârsta adultă a decis să se mute la Viena.

Spre deosebire de fratele lui mai mare, Daniel a preferat să-și clădească o carieră într-un domeniu total diferit față de cel al tatălui lor. El a devenit economist, fiind expert în comerț exterior și relații internațioale în Austria.

Citește și: „Ce pensie are Florin Piersic, la 86 de ani. Suma pe care o primește după o viață petrecută pe scena teatrului

Daniel Piersic, familist convins

În prezent, Daniel se poate lăuda cu familie frumoasă. El este căsătorit cu o actriță de origine maghiară cu care are doi fii. Cel mare, Mark Cristian, se apropie de vârsta adolescenței, iar mezinul familiei are 10 ani.

Florin Piersic și fiul său, Daniel
Florin Piersic și fiul său, Daniel

Relația cu tată lui

După ce s-a mutat cu mama lui definitiv la Budapesta, Daniel Peirsic făcea des naveta la Cluj pentru a petrece timp și cu tată lui. Timp de 7-8 ani, fiecare vacanță de vară și-o petrecea în România alături de marele actor român.

Spune că i-a fost dificil să se adapteze la viața din Ungaria și că nu își va uita niciodată originile, cu toate că locuiește de foarte mulți ani departe de țara sa natală.

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj.

E ca și cum m-aș întoarce acasă aici.

Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu.

La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”, a declarat Daniel Piersic într-un interviu, potrivit Impact.ro .

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *