Cine este Ioana Brumar, actrița din serialul Groapa de la Pro TV. „Lia Bugnar mi-a influențat viața foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluiri în premieră despre personajul pe care îl interpretează

De curând au început filmările pentru serialul Groapa, cea mai nouă producție sub marca Pro Tv, film care va fi lansat însă pe micile ecrane abia în toamnă. Printre actorii care au fost anunțați deja că fac parte din distribuție se numără și tineri aflați la început de drum, dar care par promițători în această direcție. Printre aceștia se numără și Ioana Brumar, o tânăra care mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că regizoarea Lia Bugnar a fost cea care i-a schimbat viața și i-a îndrumat pașii.

Ioana Brumar, despre rolul ei din noul serial de la Pro TV: „E o fată bună, cu foarte mult curaj”

Serialul „Groapa” este o adaptare după serialul turcesc „Cukur”, tradus „Legea familiei”, unul dintre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018, iar acțiunea se desfășoară în Giurgiu, acolo unde au și început deja filmările. Printre cei care vor completa distribuția se numără și Ioana Brumar, o tânără aflată la primul ei proiect de genul.

„Eu sunt fata bună. Cred că este evident. Mă rog, e o fată bună, cu foarte mult curaj, care sigur intră în belele la un moment dat. Așa văd eu. E naivă așa de felul ei. După o să mă vezi la polul opus. Deci trebuie neapărat să vă uitați la serial”, ne-a declarat actrița, completând că inițial a venit la casting pentru un alt rol, însă regizorii au văzut-o în pielea unui alt personaj.

„Am dat casting-ul pe un alt rol și s-a întâmplat să mă potrivesc mult mai bine pe altceva. Am avut noroc pentru că nu am fost chiar chinuită. Până acum am fost foarte chinuită la castinguri, adică ca să iau ceva trebuia să dau foarte multe castinguri, foarte multe probe, dar acum am scăpat mai ușor. S-au aliniat planetele”.

„Nu a fost cazul să mă mut la Giurgiu”

Înconjurată de actori precum Emilian Oprea, Iulian Postelnicu, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, tânăra este conștientă de faptul că trebuie să mențină standardele ridicate și zilnic încearcă să dea cea mai bună versiune a ei.

„Mă încadrez mai mult în tabăra ”old school”, adică la filmare, cel puțin până acum, sunt foarte concentrată, cred că din exterior par foarte panicată. Chiar am zis la un moment dat lui Nae, regizorul cu care am filmat până acum, că nu sunt panicată, doar încerc să fiu foarte concentrată”, ne-a mai povestit Ioana Brumă.

Deși filmările au loc la Giurgiu și drumul nu este deloc unul ușor, tânăra nu s-a gândit încă să se mute mai aproape de platourile de filmare.

„Deocamdată nu a fost cazul să mă mut la Giurgiu, dar o să mă gândesc, mai ales când or să fie mai multe zile de filmare. Până acum este distractiv, mai ales că lucrurile sunt la început, totul e nou, e frumos. Până și drumul la locații este interesant. Nu e deloc deranjant pentru că la început ai foarte multă răbdare, entuziasm”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro, mărturisind că în momentul de față entuziasmul acoperă orice urmă de oboseală.

„În general trebuie să ne trezim foarte dimineață. Eu nu sunt o persoană foarte matinală, dar când vine vorba de filmări mă trezesc, sunt bine, nu am niciun fel de problemă, adică sunt foarte recunoscătoare, iar când vine vorba de filmări, partea cu somnul este ultima mea problemă”.

Citește și Cine sunt actorii din „Groapa”, noul serial de la Pro TV. Monica Bîrlădeanu, Dana Rogoz și Daniel Nuță, printre numele din distribuție VIDEO EXCLUSIV

”Domnul Florin Zamfirescu a fost clar un mentor pentru mine”

Pentru Ioana este primul serial, însă nu și primul ei proiect. În ciuda aspectului, tânăra a terminat Facultatea de Teatru și Film, iar acum încearcă să-și facă un nume în industrie.

„La licență l-am avut profesor pe domnul Florin Zamfirescu. Deși poate nu par, eu am terminat și Masterul. Dar mai bine că nu par, că înseamnă că sunt perfectă pentru rol. Domnul Zamfirescu a fost clar un mentor pentru mine, a fost persoana care a tras foarte mult de mine și m-a ajutat să-mi depășesc anumite limite. Un alt mentor pe care l-am întâlnit recent, la Master, este Lia Bugnar. Nu știu dacă să-i zic neapărat mentor, dar a fost un om care mi-a influențat viața foarte mult. A mea și a tuturor colegilor cu care am făcut un proiect împreună. Un proiect care încă se joacă la Teatrul Național, e un spectacol care ne este foarte drag. „Muscă, paie și bătaie” se numește. E foarte drăguț”, ne-a povestit tânăra despre cei care i-au îndrumat pașii, recunoscând că de departe, cea care a făcut-o să iubească și mai mult această meserie este regizoare și scenarista Lia Bugnar.

„Lia Bugnar este un om care pur și simplu mi-a schimbat un pic percepția asupra lucrurilor. Este un om care tratează cu foarte mult drag, bucurie și iubire, oamenii din jurul ei, oamenii cu care lucrează. Dar are și perspectiva asta fără stres, fără prea multă gravitate cum obișnuiam eu să fac. Mi-a prins foarte bine”.

Cu toate că Lia Bugnar s-a declarat mai mult un om de teatru și s-a dus mai mult în această zonă, Ioana Brumar nu își copiază idolul, ci vrea să acceseze toate zonele.

„Teatrul și filmul mă atrag în egală măsură. Îmi place foarte mult ideea de filmare. Am avut ocazia să mai filmez până acum. Nu seriale, ce-i drept, acesta este primul serial. Într-adevăr am fost mai activă la teatru, am avut mai multe spectacole și proiecte. Dar îmi place mai mult filmul, acum că mă gândesc”, a mai completat tânăra pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *