Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă de la Antena 1 a mărturisit că este însărcinată

Daniela Crudu: „Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important”.

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2022

Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistentă de la Antena 1 a mărturisit că este însărcinată

Daniela Crudu a anunțat recent că este însărcinată cu primul ei copil. Fosta asistentă TV s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și trăiește departe de România. Cruduța a devenit foarte discretă și în ceea ce privește viața personală și își ține relațiile departe de ochii curioșilor. Cine este iubitul Danielei Crudu, căruia acesta îi va oferi un copil?

Cine este iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu a avut, de-a lungul timpului, câteva relații care au ținut primele pagini ale ziarelor. În urmă cu ceva timp însă, fosta asistentă TV a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat asupra altei activități. Cruduța a părăsit România și a plecat la sora ei în Suedia, iar viața i s-a schimbat complet. Ea mărturisea de curând că are cont pe o platformă pentru adulți, iar conținutul pe care îl încarcă acolo îi aduce bani frumoși.

Vestea care i-a luat însă prin surprindere pe fanii Danielei Crudu a fost că vedeta urmează să aibă un copil. Cruduța a dezvăluit recent că este însărcinată în trei luni, dar încă nu știe sexul copilului. Mulți s-au întrebat cine este tatăl bebelușului, cu atât mai mult cu cât Daniela este foarte discretă și în mediul online cu privire la relația ei.

Se pare că bărbatul cu care fosta asistentă TV are o relație este un tânăr afacerist român, cu 6 ani mai mic decât ea. Iubitul Danielei Crudu are 27 de ani și formează un cuplu cu bruneta de aproximativ un an. Viitorul tătic este discret și nu îi place să se afișeze, după cum a declarat chiar Daniela Crudu.

Cine este iubitul Danielei Crudu. Fosta asistenta de la Antena 1 a marturisit ca este insarcinata
Daniela Crudu este însărcinată cu primul ei copil

„Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important”

Daniela Crudu a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre tatăl copilului ei. Cruduța a spus că nu va renunța la activitatea pe care o are pe site-ul pentru adulți. Ea va continua să creeze conținut cât timp îi va permite sănătatea.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătatea. Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret.

E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.”, a povestit Daniela Crudu, într-un interviu pentru Fanatik.

De altfel, Daniela Crudu s-a adaptat foarte bine la viața în Suedia și nu are de gând să se întoarcă prea curând în România. Fosta asistentă TV stă acolo cu sora ei și spune că se bucură de faptul că nu o cunoaște nimeni și poate să își facă treaba liniștită.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *