Cine este Jenna Ortega. Cum a ajuns să o interpreteze pe Wednesday Addams în serialul de la Netflix

Jenna Ortega, despre cele mai dificile momente de pe platourile de filmare

Cine este Jenna Ortega, actrița care interpretează rolul lui Wednesday Addams în serialul Wednesday? Premiera filmului a avut loc pe data de 23 noiembrie și a fost una dintre cele mai așteptate producții de pe Netflix. Imediat a ajuns în topul preferințelor oamenilor.

Platforma Netflix a decis să ducă mai departe povestea Familiei Addams către o nouă generație, iar producția urmărește adolescența lui Wednesday.

Cine este Jenna Ortega și cum a ajuns în rolul lui Wednesday Addams

Jenna Ortega este în prezent una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea întreagă, fanii urmărind-o cu entuziasm în fiecare episod al serialului de pe Netflix. Actrița în vârstă de 20 de ani a povestit cum a ajuns în rolul lui Wednesday.

„Într-o zi, am primit un mail de la Tim Burton în care acesta îmi spunea că dorește să se întâlnească cu mine, să discutăm despre rolul lui Wednesday. Am fost destul de surprinsă, nu știam dacă el știa cine sunt eu. De fapt, eu am fost comparată cu Wednesday toată viața, așa că totul a fost cu atât mai ciudat. M-am simțit, în primă fază, ca și cum cineva mi-ar face o farsă”, a povestit Jenna Ortega.

Jenna Ortega, despre cele mai dificile momente de pe platourile de filmare

Jenna Ortega a povestit care au fost cele mai dificile momente de pe platourile de filmare. Regizorul, Tim Burton, i-a interzis să clipească. În prima săptămână, povestește ea, i-a fost destul de greu să fie atentă să nu clipească deloc în timpul filmărilor. De asemenea, dificil i-a fost și să se trezească în fiecare zi la 4:30 pentru a merge la filmări.

„A trebuit să mă asigur întotdeauna că am spatele drept, că nu îmi mișc prea mult mâinile, iar în prima săptămână de filmare a trebuit să învăț să nu clipesc deloc. Așa mi-a spus și Tim Burton: Tu nu trebuie să clipești.  Am clipit de câteva ori, căci e un lucru involuntar, pe care toți oamenii îl fac. Atunci când începeam filmările, eram foarte atentă la modul în care îmi controlez gesturile feței, trebuia să-mi relaxez mușchii” a mai spus Jenna Ortega.

În ce alte filme poate fi văzută Jenna Ortega

Jenna Ortega și-a început cariera ca actriță încă de la vârsta de șase ani. Iată câteva filme în care a jucat: Saving Flora, X, After Words, Yes Day. A avut atât roluri principale, cât și secundare.

Ce film îi dă fiori Jennei Ortega

Jenna Ortega a povestit despre filmul care a speriat-o foarte tare în trecut. Chiar dacă frații ei mai mari nu au lăsat-o să privească, ea s-a uitat pe ascuns și a trăit o spaimă uriașă, potrivit playtech.ro.

„Cred că primul film înfricoșător pe care l-am vizionat, sau cel puțin din care am văzut o parte înainte să mă ascund de frică, a fost cel cu păpușa Chucky. Frații mei mai mari se uitau și am întrebat dacă pot să văd filmul cu ei, pentru că îmi plăceau filmele și mi-au spus „nu, o să te sperii”. M-au trimis în camera mea și îmi amintesc că m-am uitat pe ascuns și am văzut literalmente doar o mână. Am țipat de groază, pentru că știam că aceasta păpușă este criminală. Până la 15 ani am avut coșmaruri cu acea mână”, a declarat Jenna Ortega.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.