Cine este Mihaela Elena Pripici, câștigătoarea iUmor 2023. A dezvăluit ce plănuiește să facă cu premiul de 20.000 de euro

Ce a declarat, imediat după câștigarea finalei

Scris de: Daoud Andra

22 May. 2023

Sezonul 14 al emisiunii iUmor a ajuns la final, duminică seara. Mihaela Elena Pripici sau Pripi, așa cum s-a prezentat pe scenă, a adunat cele mai multe voturi din partea publicului și a câștigat premiul de 20.000 de euro. Ce va face aceasta cu premiul, potrivit dezvăluirilor făcute după încheierea emisiunii.

Mihaela Elena Pripici a câștigat iUmor 2023

A fost o seară cu mari emoții pentru finaliștii iUmor, dar mai ales pentru Pripi, câștigătoarea sezonului cu numărul 14. Concurenta a pregătit un număr de stand-up comedy cu care i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatorii de acasă, care au votat-o. Aceasta a fost ultima care a urcat pe scenă în finala de duminică seara, iar emoțiile au fost atât de puternice, încât a cerut să coboare pentru câteva clipe, pentru a-și reveni.

Citește și: Pleacă Delia de la iUmor? Mesajul artistei i-a pus pe fani pe gânduri. Soțul ei rupe tăcerea: „Își asuma”

După ce au trecut emoțiile, Pripi a revenit pe scenă și a livrat ca la carte glumele pe care le pregătise. „A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“, a spus Cortea, la finalul reprezentației lui Pripi.

La rândul său, Bordea a declarat: „Mie mi-a venit să plâng, jur! A fost prima oară în emisiunea asta când mi-a venit să plâng. Mi s-a rupt sufletul. Este imaginea vulnerabilității la fetița asta și este atât de bună!“

Citește și: Concurenți America Express 2024. Lista completă a vedetelor care participă la emisiunea de la Antena 1. Ce cuplu surpriză apare în noul sezon

Cine este Mihaela Elena Pripici și ce va face cu premiul

În seara în care s-a difuzat finala, Pripi era la Curtea de Argeș, orașul ei natal, unde participa la nunta celei mai bune prietene ale sale. În momentul anunțării câștigătorului, Mihaela Pripici a mers acasă, unde a urmărit cu sufletul la gură, alături de părinți și oamenii apropiați, anunțarea câștigătorului.

Citește și: Asta e informația momentului: „Insula iubirii”, la PRO TV: „Originalul”. Lovitură dură pentru Antena 1

„Sunt încă în stare de șoc, nu realizez că e real ce s-a întâmplat. A fost un moment epic în care au fost alături de mine cei mai importanți oameni din viața mea: părinții mei, sora mea, Alina și Adi – a doua mea famile – și câțiva prieteni pe videocall. O parte din bani o voi dona, iar pe restul, cel mai probabil, o să-i pun deoparte ca să îmi iau un apartament departe de Chiajna.”, a spus Pripi, la scurt timp după ce a aflat că a câștigat.

Mihaela Pripici are 23 de ani și locuiește în București de ceva timp. Ea face voluntariat pentru Asociația Aluziva și spune despre Alina Greavu (Aluziva) și soțul ei, Adi Câmpurean, că sunt a doua ei familie. Cei doi au încurajat-o să se înscrie la iUmor, iar în seara finalei au mers la Curtea de Argeș pentru a fi alături de ea. Aluziva i-a îndemnat pe toți cei din comunitatea ei de pe Instagram să o voteze pe Pripi în finală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *