Cine este noua iubită a lui Bill Gates. Detaliul interesant care s-a aflat despre Paula Hurd, femeia care i-a cucerit inima miliardarului

Află totul despre Paula Hurd, noua iubită a milardarului.
Cine este noua iubită a lui Bill Gates. Detaliul interesant care s-a aflat despre Paula Hurd, femeia care i-a cucerit inima miliardarului

Vestea relației vine la aproape doi ani după ce Bill Gates și fosta sa soție, Melinda French Gates, au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie. Bill Gates nu mai este burlac. După divorțul de Melinda French Gates, în august 2021, cofondatorul Microsoft se întâlnește cu Paula Hurd. Dar multă lume se întreabă cine este noua iubită a lui Bill Gates.

Cu cine se iubește Bill Gates, după divorțul de Melinda French Gates

O sursă a declarat pentru revista People că relația lor este „larg cunoscută”, dar „ea nu i-a cunoscut încă pe copiii lui”.

Cel mai recent, Gates și Hurd au fost văzuți urmărind împreună finala de simplu masculin de la Australian Open în ianuarie, dar au fost văzuți împreună la mai multe evenimente sportive în trecut.

Ei au fost văzuți stând unul lângă celălalt în septembrie 2022 la Laver Cup de la O2 Arena din Londra. Înainte de asta, Gates și Paula au fost fotografiați la BNP Paribas Open din Indian Wells, California, în octombrie 2021, dar nu stăteau împreună în acel moment.

Cine este noua iubită a lui Bill Gates

Paula Hurd este văduva fostului director executiv al Oracle, Mark Hurd. Ea a fost căsătorită cu Mark Hurd, CEO al companiei de software Oracle și fostul șef al Hewlett-Packard, timp de aproape 30 de ani, până la moartea acestuia, în octombrie 2019.

A studiat afaceri în facultate

Ea a absolvit Universitatea Texas din Austin. Are o diplomă de licență în administrarea afacerilor în 1984, conform biografiei sale de la Baylor University.

A lucrat în industria tehnologică

După facultate, a lucrat zeci de ani în vânzări la compania de software NCR (National Cash Register). Corporația este un furnizor de top al întreprinderilor de software, hardware și servicii pentru bănci și comercianți cu amănuntul.

În prezent, Paula lucrează ca dezvoltator și organizator al unei game largi de evenimente. Fie că e vorba despre ocazii personale, corporative și caritabile, potrivit biografiei sale de pe LinkedIn.

Este filantropă

Hurd și regretatul ei soț au contribuit la diverse cauze și au condus numeroase campanii de strângere de fonduri. În calitate de donator de lungă durată pentru alma mater a defunctului ei soț, Baylor University, ea a ajutat campania Give Light Campaign a școlii să atingă pragul de 1 miliard de dolari cu o donație generoasă de 7 milioane de dolari în 2021 – iar școala va deschide în curând un centru de primire care va purta numele cuplului.

Are două fiice

Hurd este mama a doi copii, fiicele Kathryn și Kelly, pe care le are cu regretatul ei soț.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *