Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Prima imagine cu șatena care i-a furat inima

Cătălin Cazacu are o nouă iubită. Despre cine este vorba?

Cătălin Cazacu a avut o relație cu Ramona Olaru, iar povestea de dragoste a celor doi a ținut primele pagini ale ziarelor. Aceștia s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. Ba chiar s-au și logodit, la un moment dat, însă legătura dintre ei s-a rupt. Sportivul, însă, nu a suferit prea mult și s-a cuplat cu Elisa Alexandra Roman, dar nici această relație nu a mers. Reporterița este deja istorie pentru prezentatorul TV. Recent, bărbatul și-a făcut o nouă iubită. Iată cum arată șatena care l-a cucerit!

Cătălin Cazacu are o nouă iubită? Imaginea care-l dă de gol

După relația cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu s-a cuplat cu Elisa Alexandra Roman, o tânără reporteriță a emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cei doi au apărut împreună la concertul trupei A.S.I.A. de la la Sala Palatului, eveniment ce a avut loc pe data de 6 martie. Însă, povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Pe cât de repede a început, pe atât de repede s-a și terminat.

Însă, așa cum ne-a obișnuit deja, sportivul nu pierde timpul, așa că s-a cuplat repede cu altcineva. De data aceasta, însă, fostul iubit al Ramonei Olaru preferă să fie mai discret.

Astfel, pe contul său de Instagram a apărut o poză cu o femeie al cărei chip nu se vede. Totuși, cei de la spynews.ro au aflat că șatena nu este româncă. Iată ce a declarat motociclistul despre noua lui iubită.

”M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul.

Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut. Încă se mai poartă și încă e la modă.”, a precizat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

Citește și Ramona Olaru nu are un iubit, după ce s-a zvonit că l-ar fi înlocuit deja pe Cătălin Cazacu. „Nu mai accept nimic greșit!” VIDEO EXCLUSIV!

Noua iubita a lui Catalin Cazacu
Noua iubita a lui Catalin Cazacu

Unde își vor petrece cei doi vacanța

Așadar, Cătălin Cazacu dorește să nu își mai expună viața personală. În schimb, prezentatorul TV nu s-a ferit să declare că va pleca în vacanţă împreună cu noua lui parteneră. Acesta a mărturisit că va merge în Bulgaria, fiind fermecat de țara vecină.

”Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a mai spus Cătălin Cazacu, conform aceleiași surse

Citește și Pasiunea ascunsă a lui Cătălin Cazacu: ”Aș face dragoste cu Mădălina Ghenea”. În ce condiții s-ar putea întâmpla asta VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *