Cine este noul iubit al blondei de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi nu se mai ascund, stupoare pentru fani

Actrița se iubește de aproape un an cu tânărul misterios

Ilona Brezoianu este una dintre aparițiile fresh din spațiul public în ultimii ani. Cu un umor inconfundabil, colega de la Neatza cu Răzvan și Dani nu se mai ferește să apară alături de bărbatul care o face feircită de aproape un an. Blondina pare din ce în ce mai împlinită la brațul iubitului ei pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Actrița nu vrea să ofere prea multe detalii despre cel care i-a furat inima, însă acum cei doi se bucură de o vacanță de vis în Grecia. Iată cum s-au fotografiat pe plajă!

Ilona Brezoianu se iubește cu un bărbat misterios

Carismatica actriță preferă să-și țină viața personală departe de ochii publicului, focusându-se pe aparițiile sale în spațiul public și pe proiectele profesionale. Totuși, nu putem să nu vedem că actrița este mai îndrăgostită ca niciodată. Ilona Brezoianu nu dorește să îi dezvăluie identitatea celui care o face fericită, însă, vrând, nevrând, tot s-a aflat.

Ilona Brezoianu a plecat în vacanță în Grecia alături de iubitul ei și de alți prieteni cu care se distrează de minune. Actrița de comedie s-a fotografiat alături de partenerul ei pe plajă, semn că relația este din ce în ce mai serioasă. Nu este pentru prima dată când Ilona Brezoianu se afișează la brațul iubitul ei, asta pentru că în urmă cu câteva săptămâni, vedeta a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de el, fiind surprinși în timp ce se țineau în brațe.

Cine este bărbatul cu care se iubește Ilona Brezoianu

Cunoscuta actriță și coprezentatoarea de la „Neatza” trăiește de opt luni o poveste de dragoste cu Andrei, un tânăr ce nu are legături cu showbiz-ul românesc. Recent, Ilona a decis să iasă și în public alături de iubit, participând împreună la botezul fiului lui Puberu, cameramanul emisiunii la care lucrează. Actrița a fost întotdeauna secretoasă în ceea ce a privit partenerii de viață. Ea nu s-a afișat public niciodată cu vreun bărbat. În trecut, erau zvonuri despre o posibilă relație cu fostul iubit al Ramonei Olaru, Cuza, dar speculațiile legate de acest subiect nu s-au adeverit.

Până acum, actrița nu a publicat nimic pe rețelele de socializare legat de partenerul său de viață. Ilona Brezoianu a reușit să se facă remarcată în showbiz-ul românesc, după ce a excelat din punct de vedere profesional. Ea nu este doar actriță la Teatrul de Comedie, de aici și prieteniile strânse cu actorii Mihai Bendeac și Marius Manole, dar și-a arătat talentul și pe scenele de la „Te cunosc de undeva!”, „iUmor”, „eXtra Factor” sau „Stand-up Revolution”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *