Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. Surpriză uriașă pentru fani, este fostul partener al unei cântărețe celebre

El este bărbatul cu care se iubește Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. În vârstă de doar 18 ani, cântăreața din Republica Moldova o duce foarte bine pe plan profesional, însă pe plan amoros nu a avut parte de același noroc. Acum însă pare că a ieșit soarele și pe strada tinerei yotuberițe. Vedeta este implicată într-o legătură de natură romantică cu un fost partener al unei cântărețe celebre. Iată despre cine este vorba!

Iuliana Beregoi iubește din nou. Cine este noul iubit al cântăreței

Iuliana Beregoi, originară din Republica Moldova, a reușit să devină extrem de cunoscută în industria muzicală din România. Cântăreața este, pur și simplu, adorată de milioane de adolescenți și mulți dintre ei o urmăresc cu interes pe rețelele sociale.

Superba moldoveancă de peste Prut câștigă bani frumoși din mediul online, din concerte, dar și de pe urma afacerilor pe care le deține. Așadar, cariera ei merge cât se poate de bine.

Pe plan personal însă, Iuliana Beregoi nu a avut parte de același noroc. De-a lungul timpului, s-a zvonit că ea s-a iubit cu vloggerul chinez Ceanu Zheng, însă nici cântăreața, nici tânărul nu au confirmat relația.

Între timp însă, yotuberiț pare că și-a găsit fericirea alături de un fost partener al unei cântărețe celebre. Este vorba despre toboșarul Andrei Ivan, cel care în trecut s-a iubit cu Mira, cuplată acum cu Levi Elekes. Cei doi au fost surprinși de cătrei cei de la Cancan la festivalul Neversea, în zona VIP a evenimentului ce s-a ținut în Constanța.

Citește și Cine gestionează banii pe care îi face Iuliana Beregoi. Mama artistei, Natalia, a dezvăluit tot: „Sunt la curent” VIDEO EXCLUSIV!

Cu cine se iubeste Iuliana Beregoi
Cu cine se iubeste Iuliana Beregoi

”Sunt recunoscătoare pentru tot ce am”

Iuliana Beregoi s-a stabilit în România de ani buni și a reușit cu propriile forţe să-și ridice o vilă impresionantă. ”Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun.

Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături.

Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipa de management. Vă iubesc!”, a scris Iuliana Beregoi, la un moment dat, pe rețelele sociale.

Citește și Iuliana Beregoi a dat vestea cea mare. La doar 18 ani și-a cumpărat casa mult visată. Primele imagini postate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *