Cine este noul iubit al Larisei Iordache. S-au afișat deja împreună, primele imagini cu cei doi îndrăgostiți FOTO

Tânărul este și el un sportiv cunoscut

Larisa Iordache radiază de fericire alături de iubitul său! La doar câteva zile de când a dezvăluit pentru ego.ro că este într-o relație și se simte foarte iubită, celebra gimnastă a publicat și primele imagini alături de iubitul său. Cine este noul iubit al Larisei Iordache și cu ce se ocupă? Și el este un sportiv celebru.

Larisa Iordache, primele imagini alături de noul său iubit

Larisa Iordache ne-a dezvăluit în urmă cu câteva zile că susținerea și comunicarea reprezintă puncte cheie în relația sa cu partenerul.

„Este un om foarte bun, este un om pe placul meu. Îmi place că ne susținem reciproc și comunicăm foarte bine. Asta contează atât pentru mine, cât și pentru el. Ne este mult mai ușor să trecem prin viață, cred că asta ajută foarte mult într-o relație, trebuie să susții persoana de lângă tine, să o accepți așa cum este”, ne spunea Larisa Iordache.

Iată că a venit și momentul să îl prezinte tuturor pe partenerul său de viață. Numele lui este Cristian, are 22 de ani și este jucător de tenis de masă. Tânărul este din Republica Moldova dar reprezintă România în competiții internaționale din anul 2015.

În urmă cu doar câteva zile, Cristian Chiriță (CSM Constanța) a primit titlul de Campion Național în proba de dublu masculin alături de fratele său, Iulian Chiriță (Rapid București). Au jucat marea finală cu perechea Ovidiu Ionescu – Alin Spelbus, cu scorul de 3-2.

Larisa Iordache, despre calităție iubitului său: „Sunt trei calități pe care cred că fiecare om ar trebui să le aibă”

Larisa Iordache are numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristian, iubitul ei. Cunoscuta gimnastă spune că este vorba de răbdare, sinceritate și susținere. Mărturisea atunci când i-a fost greu să își deschidă sufletul în fața lui după o perioadă destul de lungă în care a fost singură.

“Răbdare, în primul rând. Sinceritate și susținere. Sunt trei calități pe care cred că fiecare om, bărbat sau femeie, ar trebui să le aibă. În momentul în care începi o relație, după o perioadă de timp în care ai fost singur, este clar că este destul de greu să te adaptezi la un stil de viață în doi. Mie mi-a fost foarte dificil pentru că mi-a fost și foarte greu să îmi deschid sufletul. Pur și simplu trebuie găsești pe cineva care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile pe care vrei să le faci și să fie acolo când ai nevoie. Oricum, înțelegerea trebuie să existe”, a spus Larisa Iordache.

Vezi toate detaliile aici – Larisa Iordache, dezvăluiri despre iubitul ei. Din ce domeniu face parte bărbatul: “Da, este din sport” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *