Cine este Oana Boghiu, noua arhitectă de la Visuri la Cheie. Sora geamănă i-a predate ștafeta EXCLUSIV

Ea i-a luat locul Laurei Boghiu, sora ei geamănă
Cine este Oana Boghiu, noua arhitectă de la Visuri la Cheie. Sora geamănă i-a predate ștafeta EXCLUSIV

Din această toamnă, arhitecta Oana Boghiu s-a alăturat cu normă întreagă echipei de la Visuri la Cheie. Ea i-a luat locul Laurei Boghiu, sora ei geamănă, însă nu este deloc străină de această emisiune, căci de-a lungul timpului și-a oferit ajutorul în diferite situații. Tânăra a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro despre proiectul din televiziune, despre cariera ei, dar mai ales despre cum două surori gemene au ajuns să aibă aceeași carieră și să lucreze mereu împreună.

EGO.ro: Se spune că Laura ți-a predat ștafeta, însă noi te-am mai văzut și în alte sezoane, în diverse situații, deci erai de mult familiarizată cu această emisiune. Care este de fapt povestea din spatele venirii tale cu „normă întreagă” la Visuri la Cheie?

Oana Boghiu: Într-adevăr, Laura mi-a predat ștafeta după 3 sezoane. Am fost de câteva ori cu ea la filmări pe post de invitat/ ajutor și mi-a plăcut experiența pe care am avut-o alături de ea și de restul echipei. Când Laura s-a decis să încheie colaborarea, m-a întrebat dacă aș vrea să continui eu și, de ce nu? Îmi place ceea ce fac și cel mai mult mă bucură faptul că pot ajuta familii în acest sens.

Se știe că gemenii au o putere incredibilă de conexiune între ei, dar totuși să urmați aceeași facultate și să aveți aceeași carieră? A fost cineva care v-a inspirat să alegeți arhitectura sau pur și simplu, pentru că vă petreceați tot timpul împreună a făcut să dezvoltați aceleași pasiuni?

Poate și faptul că dintotdeauna am fost împreună, ne-a condus spre aceleași pasiuni. Amândurora, de mici, ne-a plăcut să desenăm și învățarea logică, rațională. Am ales arhitectura fără să înțelegem exact în ce constă, dar treptat am ajuns să iubit ceea ce învățam și ceea ce făceam. Nu avem arhitecți în familie, noi am fi primele (râde).

Oana și Laura boghiu
Oana și Laura boghiu

„Nu avem arhitecți în familie, noi am fi primele”

Puteți să lucrați armonios împreună la același proiect sau sunteți genul de surori care se înțeleg mult mai bine pe plan personal decât profesional?

De 11 ani lucrăm împreună în firmă și de 34 de ani în viață, deci dacă am reușit să ne înțelegem atât de timp pe plan personal, eu zic că ne iese și pe plan profesional (râde).

Ce au zis părinții voștri când i-ai anunțat că o să continui tradiția și apari în sezonul 9? De-a lungul timpului ați încercat să-i implicați și pe ei în activitățile voastre caritabile?

S-au bucurat foarte tare când au aflat că din toamnă voi apărea și eu. De când eram mici ne-au învățat să împărțim și să donăm lucruri de care nu mai avem nevoie, deci cumva ei ne-au implicat încă din copilărie în activități caritabile.

Oana Boghiu
Oana Boghiu

„Părinții ne-au implicat încă din copilărie în activități caritabile”

Dar pe fiica ta? Ai apucat să o iei la vreo filmare unde să poată interacționa cu copiii pentru a căror casă ai lucrat?

Nu am apucat să o iau cu mine la filmări, dar intenționez să fac asta. Am avut filmări în afara orașului și ar fi fost obositor pentru ea, dar cu siguranță o voi lua cu mine când vom avea filmări în București.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.