Cine este Ronald Gavril, milionarul cu care Anamaria Prodan se iubește acum. E cu 14 ani mai tânăr decât ea FOTO

De ceva vreme, Anamaria Prodan a dat de înțeles că și-a găsit sufletul pereche, fără să-i dezvăluie identitatea. Mulți fani se întreabă cine este noul iubit al celebrei impresare. Ei bine, bărbatul e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din lume, fiind născut la Bacău. În plus, este cu 14 ani mai tânăr decât ea.

Anamaria Prodan are un nou iubit

Update 31 decembrie 2023. Anamaria Prodan a publicat prima imagine romantică alături de noul ei iubit, confirmând astfel relația cu Ronald Gavril. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografia fiind însoțită de un mesaj sugestiv:

„Cu ochii doar spre viitor așteptam anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”.

Știrea inițială: Anamaria Prodan (51 de ani) iubește din nou, după relația eșuată cu milionarul Flavius Nedelea. De data aceasta ar fi vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pugiliști din lume.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a tot afișat cu Ronald Gavril, lăsând impresia că sunt doar amici. Însă, potrivit Spynews, cei doi sunt de nedespărțit în SUA, unde impresara se află cu familia de sărbători. Și asta nu este tot! Cei doi au fost nași de cununie în Las Vegas, pentru niște prieteni de-ai vedetei.

Cine este Ronald Gavril, de fapt

Ronald Gavril are 37 de ani și s-a născut la Bacău, fiind unul dintre cei mai buni pugiliști din lume. Moldoveanul este milionar și impresariat de Floyd Mayweather, cel mai mare boxeur din lume. El a participat cu echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

În urmă cu 11 ani, sportivul s-a mutat în Las Vegas (SUA), unde își desfășoară activitatea acum. În timpul sesiunilor sale de sparring, Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe l-au observat pe Ronald Gavril, oferindu-i un contract pentru agenția lor de impresariat sportiv, Mayweather Promotions.

La 8 octombrie 2016, Ronald Gavril a obținut a 17-a victorie împotriva unui adversar foarte dificil, Cristopher Brooker, meciul fiind câștigat în runda a zecea prin KO. Astfel, luptătorul român a câștigat centura „NABF Super Middleweight Champion”, un trofeu cheie în lumea boxului profesionist.

Citește și Postul TV cu care Anamaria Prodan a bătut palma pe bani grei. În ce emisiune va apărea cu Rebecca, Sarah și Bebeto

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *