Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Presa străină scoate la iveală detalii incredibile

De când se cunosc cei doi
Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William. Presa străină scoate la iveală detalii incredibile

Familia regală britanică a fost în atenția presei în ultimele luni. Odată cu moartea reginei Elisabeta a II-a, cu succesiunea lui Charles al III-lea și cu cartea publicată de prințul Harry, aceștia sunt în centrul atenției. În ultimele zile, au existat numeroase zvonuri care indicau o criză în relația dintre Prințul William și Kate Middleton.

Prințul William și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților alături de presupusa amantă

Presa britanică relatează că moștenitorul tronului și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă, Rose Hanbury.

Această femeie este o figură cunoscută, deoarece este o apropiată a lui Kate Middleton, iar tabloidele britanice susțin că cele două se văd pe ascuns. Prima dată când au fost fotografiați împreună a fost în 2019, William și Rose au fost împreună la o petrecere. De aceea, la vremea respectivă s-a afirmat că prințul i-a fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini. Și toate acestea au creat un scandal la palat, iar Kate Middleton i-a cerut soțului ei să o elimine din cercul său de prieteni.

Presa britanică relatează că moștenitorul tronului a petrecut Ziua Îndrăgostiților cu presupusa sa amantă. Potrivit relatărilor, cei doi au luat o cină romantică împreună și au fost văzuți la un restaurant italian de lux din capitala Londrei. Potrivit unui chelner de la restaurant, William i-ar fi dăruit lui Rose un colier de perle de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și – Unde a lucrat Kate Middleton, înainte să-l cunoască pe prințul William. A avut și joburi prost plătite. Sigur nu ai fi bănuit asta despre ea

Cine este Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William

Rose este o veche cunoștință a familiei regale britanice, după ce s-a căsătorit cu al șaptelea marchiz de Cholmondeley, David Rocksavage, în 2009, potrivit marca.com.

Nunta lor a avut loc la două zile după ce ea a anunțat că așteaptă gemeni. Totul a fost foarte grăbit. Ea este marchiză de Cholmondeley după ce s-a căsătorit cu Rocksavage, cu 23 de ani mai mare decât ea. După zece ani de căsnicie și trei copii împreună, Rose și David au divorțat în 2019, chiar când au început zvonurile privind o aventură cu prințul William.

Rose Hanbury
Rose Hanbury

Prințul William și Kate Middleton, căsnicie de 13 ani

Prințul William și Kate Middleton se cunosc din anul 2001, atunci când erau amândoi studenți la Universitatea Andrews din Scoția. Anul acesta vor împlini 13 ani de căsnicie. Au împreună trei copii. Cei doi s-au căsătorit pe data de 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey în Londra. Primul copil al cuplului, prințul George a venit pe lume în iulie 2013. A fost urmat de prințesa Charlotte, în mai 2015 și prințul Louis, în aprilie 2018.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.8 164 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *