Cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Grant, femeia pe care Keanu Reeves a cerut-o în căsătorie

Cum s-au cunoscut Alexandra Grant și Keanu Reeves. Cine este femeia alături de care formează un cuplu de mai mulți ani.
Cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Grant, femeia pe care Keanu Reeves a cerut-o în căsătorie

Cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves. Unul dintre cei apreciați actori de la Hollywood și-a găsit în sfârșit perechea. După ani de speculații despre viața sa amoroasă, Keanu Reeves formează un cuplu cu Alexandra Grant de peste trei ani. Dar între cei doi se pare că nu a fost dragoste la prima vedere.

Cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Grant

 

De fapt, ei au colaborat mai întâi, înainte de a deveni parteneri de cuplu. Reeves și Grant s-au întâlnit la o cină în 2009, potrivit Us Weekly. Deși legătura lor nu a fost romantică la prima vedere, au început o relație profesională fructuoasă.

Cine este şi cu ce se ocupă Alexandra Grant

În 2011, Reeves și Grant au lucrat împreună la prima carte de poezie a actorului, „Oda fericirii”. Alexandra Grant a creat ilustrațiile pentru aceasta. Editorul cărții a descris-o ca fiind o „carte cu imagini pentru adulți” și „un memento fermecător de a nu te lua prea în serios”. La patru ani de la debutul literar, Reeves și Grant au colaborat la o nouă carte în 2015, Shadows. De data aceasta, Grant a trecut de la pictură la fotografie, folosindu-l pe actor ca subiect. Reeves a contribuit, de asemenea, cu descrieri poetice pentru fiecare dintre cele 54 de fotografii ale lui Grant, câștigându-i un credit de co-autor. La doi ani după a doua lor carte, Reeves și Grant și-au consolidat parteneriatul creativ. Aceștia au fondat compania X Artists’ Books.

„XAB este un mic editor de cărți atent, de înaltă calitate, centrate pe artist, care se încadrează în și între genuri.” Aceasta este descrierea firmei pe site-ul lor oficial. „Cărțile noastre sunt opere de artă; portaluri către lumi imaginate; însoțitori prețuiți; țesătura unei comunități.” Momentul când Reeves și Grant au trecut de la colaboratori la parteneri de cuplu nu se știe exact.

De când formează un cuplu Keanu Reeves și Alexandra Grant

În februarie 2020, prietena lui Grant, Jennifer Tilly, și-a amintit că artista i-a dezvăluit relația cu Reeves „în urmă cu aproximativ un an și jumătate”. Asta înseamnă că probabil au început să se întâlnească cândva în 2018, poate chiar mai devreme. „Îmi amintesc că acum câțiva ani, cu aproximativ un an și jumătate în urmă, Grant a spus: „Keanu Reeves este iubitul meu”. Dar în 2018, cuplul încă nu a dat nicio indicație că ar fi de fapt împreună. În luna august, duo-ul a vorbit despre proiectele lor creative pentru The New York Times. În cadrul discuției, Alexandra Grant l-a descris doar „partener de afaceri” pe Keanu Reeves. Potrivit publicației, ei iau majoritatea deciziilor pentru X Artists’ Books împreună. Nu acceptă niciodată intermediari sau agenți de artă.

În 2019 au apărut prima dată împreună în public. În mai 2019, Reeves și Grant au participat împreună la gala MOCA Benefit din Los Angeles. Cu toate acestea, nimeni nu a bănuit că erau deja un cuplu. Luna următoare, cei doi s-au pozat împreună la show-ul Saint Laurent Men’s SS20 din Malibu în timp ce se țineau de mână.

Reeves și Grant și-au confirmat ferm relația în noiembrie 2020, mergând împreună pe covorul roșu la Gala LACMA Art Film, ținându-se din nou de mână. Nu s-au sfiit să-și împărtășească priviri pline de iubire unul către altul și, astfel, publicul a înțeles. Us Weekly a raportat apoi că cuplul „se întâlnește de ani de zile”, iar o sursă a declarat că actorul este mai fericit ca niciodată.

sursa foto: instagram.com/grantalexandra

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *