Cine este şi cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Are propria afacere în SUA

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu locuiește în Statele Unite și are propria afacere acolo.

Cine este şi cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Celebrul cântăreț este extrem de mândru de fata lui, Andra, în vârstă de 33 de ani. Cu toate că tânăra nu a călcat pe urmele tatăului său în ceea ce privește cariera, aceasta este o iubitoare a frumosului, semn că a moștenit o fărâmă din sufletul de artist de la el. Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a deschis propria afacere urmând o pasiune de-a sa mai veche.

Cine este şi cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Afacerea pe care a început-o în SUA

Andra a studiat Marketing la Stanford University și are și un master în Arta Comunicării și Tehnologiei Avansate, dar este pasionată de arta vestimentară. Anul trecut, tânăra a ales să își deschidă o afacere în acest domeniu și comercializează haine în America.

Inițial, fiica lui Gheorghe Gheorghiu a început prin a-și deschide un brand de pălării, sub denumirea de 11Hat Design. Ulterior, tânăra și-a deschis și o linie de haine care se bazează în special pe crearea de tricouri și gec personalizatei.

„Este pasionată de pălării, șepci, în general de modă. De mică era fascinată de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, de ținutele aristocraților din secolele trecute.

Are un atelier, iar tot ce face pornește din vocație, nu consideră asta o afacere. Majoritatea pieselor vestimentare ori șepcile sale sunt unice, personalizate. Port și eu o pălărie făcută pentru mine’, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Fanatik.

Creațiile fiicei artistului se vând cu prețuri ce pornesc de la 200 de dolari. Toate piese vestimentare sunt comercializate pe internet.

Gheorghe Gheorghiu si fiica sa, Andra
Gheorghe Gheorghiu si fiica sa, Andra

Georghe Gheorghiu s-a căsătorit la 64 de ani

În toamna anului trecut, mai exact pe 14 noiembrie, Gheorghe Gheorghiu și aleasa inimii sale, Gabriela, s-au căsătorit. Evenimentul a fost unul cu totul deosebit. A avut loc într-un spectaculos local din New York, iar la petrecere au participat apropiații cuplului. Nași le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei.

Gabriela Băcescu, soția lui Gheorghe Gheorghiu, este patroana unui lanț de restaurante cu spcific românesc din New York.

„Nu am avut sarmale la nuntă, a fost un meniu mai deosebit. Meniul a fost extraordinar de interesant și destul de modern. La trei minute îți lua farfuria și îți aducea alta. Nici nu apucai să mănânci, pentru că spectacolul era atât de interesant, lumea dansa, toată lumea era în picioare, cu mâinile pe sus.

Până să vii la masă să mănânci îți dispărea farfuria și veneau altele. Am cântat și eu, pentru că a trebuit să răscumăr mireasa. Nu au umblat la bani, au zis: „Bă, dacă vrei să răscumperi mireasa,  trebuie să cânți și tu.’ Eu nu am vrut să cânt’, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Kanal D.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *