Cine este și cu ce se ocupă Sebastian Albăstroiu. S-a iubit cu Emilia Ghinescu 13 ani

Cei doi s-au despărțit oficial

Emilia Ghnescu și iubitul său, Sebastian Albăstroiu, s-au despărțit după 13 ani de relație! Cei doi și-au separat drumurile, deși plănuiau să spună în curând „Da” în fața altarului și au împreună o fetiță de 7 ani. Cine este, mai exact, bărbatul cu care artista și-a împărțit o bună parte din viață?

Cine este fostul iubit al Emiliei Ghinescu

Cântăreața de muzică populară nu a avut noroc foarte mare în dragoste, deși de plan profesional treburile i-au mers mereu bine. Emilia Ghinescu a suferit mult în urma fostei căsnicii din care au rezultat doi copii, Andrei și Erika. Când în sfârșit și-a găsit alinarea în brațele lui Sebastian și când era cât pe ce să se mărite din nou, drumurile celor doi s-au despărțit, după 13 ani de relație și o fetiță care acum are 7 anișori.

Cei doi foști parteneri s-au întâlnit printr-o cunoștință comună, moment în care s-au îndrăgostit unul de altul. La începutul relației, gurile rele au spus că Emilia Ghinescu s-ar iubi cu un bărbat mai tânăr, dar mai tânăr cu doar câteva luni, pentru că amândoi au 45 de ani. În plus, apropiații nu le-au dat șanse de reușită. Au răzbit ani mulți, dar nu au rămas împreună până la final.

„Mai mult stătuse prin cluburi decât acasă. Avusese mai multe prietene. Era necăsătorit, nu avea copii. Eu aveam doi copii, eram o femeie care fusese măritată, voiam familie, stabilitate… Eram total diferiți”, a declarat artista acum ceva timp.

Iubitul i-a dăruit o afacere de 300.000 de euro

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu au pus la cale și o afacere în centrul orașului Pitești. În timp ce bărbatul, împreună cu un prieten, au pus bazele unei clinici de remodelare corporală, la dorința vedetei, aceasta împreună cu o altă femeie ce a venit cu spațiul necesar au devenit proprietarele afacerii. Când fiica Emiliei, Erika, va fi pregătită și va deveni un medic estetician de succes, ea va fi cea care va prelua afacerea. Pe lângă spectacole și cântări, Emilia Ghinescu mai lucrează și ca psiholog, câte 4 ore pe zi.

„Când a venit pandemia nu aveam cântări și și am început să îl bat la cap pe Sebi, soțul meu, că eu vreau să muncesc, sunt un om căruia nu îi place să stea acasă, să stea degeaba. El auzindu-mă că vreau să mă angajez a zis că nu e bine deloc. El s-a gândit că îmi face o afacere de care să mă ocup, să fiu propriul meu angajat”, a povestit Emilia, la Teo Show.

Emilia Ghinescu a confirmat despărțirea

Din păcate, după 13 ani de relație, un copil, două cereri în căsătorie, o afacere și planuri pentru nuntă, Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu își continuă viețile pe drumuri separate.

„Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Cântăreața de muzică populară a mai adăugat că separarea a avut loc în urmă cu o lună și că ambii își cunosc greșelile care au dus la decizia despărțirii. Au decis să aibă în continuare o relație armonioasă, dar doar pentru copilul pe care îl au împreună. Mai mult decât atât, în timp ce Emilia Ghinescu a rămas la Pitești, Sebastian s-a mutat de ceva vreme la București.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
6.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *