Cine este și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan. Trăiește în America de 17 ani

Cine este și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan. Pe Anamaria Prodan o cunoaște o țară întreagă. De-a lungul timpului ea a s-a făcut remarcată fie prin prisma profesiei pe care o are, cea de impresar de fotbaliști, fie în urma scandalurilor conjugale care au ținut deseori primele pagini ale ziarelor.

Însă ceea ce puțină lume cunoaște este faptul că Anamaria Prodan are o soră mai mică stabilită în Statele Unite ale Americii. Iată cine este Anca Savelio.

Cine este și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan

Anca Savelio s-a mutat de aproximativ 17 de ani în America. Sora Anamariei Prodan este căsătorită cu un american pe nume Anthony Savelio, fost luptator de jiu-jiuts și campion al Americii la acest sport, la categoria peste 88,5 kg.

Cei doi au impreună o fetiță și locuiesc în Las Vegas. Deși a ales să stea departe de lumina reflectorelor, fiica mai mică a regretatei Ionela Prodan are și ea o avere impresionantă.

Are în spate o carieră de succes în afaceri imobiliare, și, de-a lungul anilor a făcut o mulțime de tranzacții importante care, potrivit estimărilor, au depăşit 20 de milioane de euro.

După ce mama celor două surori s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator, pe data de 16 aprilie 2018, Anca a renunțat la partea ei de avere, spunând că nu are nevoie de nimic din ce a lăsat mama ei în urmă.

Ea a cedat astfel partea ei de moștenire Anamariei Prodan. Chiar dacă sunt firi total diferite, și locuiesc la mii de kilometri depărtare una de cealaltă, Anamaria și sora ei se înțeleg foarte bine. De altfel, impresa are numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale.

„Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa.

Cine este și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan
Cine este și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Laurențiu Reghcampf. Ce a decis instanța

Despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se știe faptul că de o bună bucată de vreme sunt la cuțite și se judecă pentru pronunțarea divorțului. Una dintre solicitările antrenorului în instnță a fost ca fosta lui soție să nu-i mai poarte numele.

Însă judecătorii i-au dat câștig de cauză impresarei care au decis că poate rămâne cu numele său întreg, care în toate actele este Anamaria Prodan Reghecampf.

După decizia favorabilă, ea a declarat că va renunța la numele fostului soț doar când va crede ea de cuviință, până atunci însă va continua să îl folosească, deoarece cu el „a făcut istorie”.

„Numele meu, cu care am făcut istorie de-a lungul anilor, este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
7.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.