Cine este și cu ce se ocupă sora fraților Tate. Motivul pentru care nu își vorbesc. Imagini rare cu ei

Ce spun cei doi frați despre ea

Andrew și Tristan Tate sunt acum unele dintre cele mai mediatizate persoane ale momentului, atât în România cât și peste hotare. Puțini știu însă că cei doi au și o soră. Află de mai jos cine este și cu ce se ocupă sora fraților Tate. Cei doi frați au fost arestați recent pentru 30 de zile.

Cine este și cu ce se ocupă sora fraților Tate. Nu au mai vorbit de ani de zile

Andrew și Tristan Tate au fost reținuți în urmă cu câteva zile și se află în arest pentru 30 de zile. Cei doi, cunoscuți pentru stilul lor excentric, sunt acuzați acum de trafic de persoane și viol. Chiar dacă nu se știu foarte multe detalii despre familia lor, cei doi au o oră. O cheamă Janine, însă nu își vorbesc, scrie acasa.ro. Ea este al treilea copil și singura fiică a regretatului maestru internațional american de șah Emory Andrew Tate Junior.

Janine, sora fraților Tate, este de profesie avocat și locuiește în Statele Unite. În trecut, Andrew și Tristan vorbeau despre ea și o descriau ca fiind feministă. În cadrul unui podcast, Andrew a declarat că are o soră, dar nu prea vorbesc. Se pare că aceeași situație este și cu Tristan.

„Nu am nimic rău de spus despre sora mea, pur și simplu nu vorbește cu mine. Nu am mai vorbit cu ea de ani de zile. Îi doresc tot binele”, spunea Tristan Tate.

Motivul pentru care Janine a rupt legătura cu frații ei ține de imaginea acestora. Potrivit presei internaționale, femeia are o carieră de succes în avocatură și nu își dorește să fie celebră. Tocmai de aceea nu a vrut să fie asociată cu afacerile și activitățile din mediul online are fraților săi.

Janine este mai mică decât Andrew și Tristan, având în prezent 30 de ani. Relațiile dintre ei s-au răcit în urmă cu mulți ani, când părinții lor au divorțat. Fata a fost luată de mama ei și au plecat în Marea Britanie, în timp ce frații Tate au rămas cu tatăl lor în Statele Unite. Ruptura dintre ei s-a produs din cauza distanței, dar și a stilului de viață pe care îl duc frații Tate. Janine este în prezent avocată specializată în drept corporatist și comercial și locuiește în Kentucky.

Cine este și cu ce se ocupă sora fraților Tate

De ce sunt acuzați frații Tate, foști luptători de kickbox

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au transmis vineri că au sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă față de cei patru inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

Dosarul a fost deschis în luna aprilie 2022, atunci când o tânără cu cetățenie americană a fost găsită în casa lor. Atunci au fost audiați mai mulți martori, iar dosarul a fost deschis pentru lipsire de libertate a unei femei. Tot atunci, procurorii DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale pentru trafic de persoane și viol. Până în prezent au fost identificate lase persoane vătămate.

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaştere, neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor şi, bineînţeles, împreună cu noi, avocaţii apărării, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză”, a declarat Eugen Vidineac, avocatul celor doi frați, pentru Știrile ProTV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *