Cine este și cu se ocupă Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. Puțini știu că acesta este de fapt numele lui real

Radu Siffredi: "Visul meu de mic a fost să mă fac actor"
Cine este și cu se ocupă Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. Puțini știu că acesta este de fapt numele lui real

Radu Sifreddi, noul iubit al Oanei Matache, are cu totul alt nume în buletin. În mediul online însă, toți oamenii îl știu așa. Tânărul a ajuns în atenția publicului după ce s-a aflat că formează un cuplu cu sora Deliei.

Care este numele real al lui Radu Siffredi

Radu Siffredi a devenit un nume foarte des pronunțat în zilele acestea, după ce s-a aflat că Oana Matache a depus actele de divorț și s-a mutat cu el. Chiar dacă foarte mulți oameni sunt împotriva lor, printre care și Gina Matache, cei doi susțin că se iubesc foarte mult și că se cunosc de aproximativ șase luni.

Puțini sunt cei care știu însă informații despre cine este Radu Siffredi, cu ce se ocupă și care este numele lui real. Tânărul are 28 de ani, iar în buletin are numele Radu Mihai Bădilaș. S-a născut în Galați, în anul 1994 și are o relație foarte apropiată cu părinții săi, Luminița și Octav.

Cine este și cu se ocupă Radu Siffredi: „Visul meu de mic a fost să mă fac actor”

Radu a mărturisit în trecut că visa să devină actor, a dat examen la facultate, însă a suferit un accident care ulterior l-a împiedicat să continue pentru visul său. A plecat apoi în străinătate pentru a munci. La bază, tânărul spune că este editor video.

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a povestit Radu Siffredi.

Ce spune mama Oanei Matache despre relația celor doi

Vă reamintim că Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în atenția publicului recent. Aceștia au fost surprinși de paparazzi împreună. Toată lumea știa că sora Deliei este căsătorită cu Răzvan Miheț, alături de care are și doi copii. Ulterior, Gina Matache a dezvăluit că aceștia nu au divorțat încă și că nu înțelege ce se petrece cu fiica ei. Mama Deliei și a Oanei susține că fiica cea mică a rupt legătura cu familia de când este împreună cu Radu.

Pe de altă parte, o apropiată de-ale Oanei Matache susține că ea și Radu ar fi împreună de doi ani. Citește aici – Povestea de dragoste dintre Oana Matache și noul iubit durează de doi ani. „Au știut de existența lui doar prietenele apropiate” EXCLUSIV

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *