Cine este și cum arată Alina, cea de-a treia soție a lui Gabriel Fătu. S-au căsătorit chiar de Valentine s Day: “Nu au știut nici mama, nici părinții soției”

Vezi cine este și cum arată proaspăta soție a lui Gabriel Fătu!

De Valentine’s Day, Gabriel Fătu, unul dintre cei mai apreciați actori din România, a decis să facă marele pas și să se căsătorească pentru a treia oară, la vârsta de 49 de ani. Evenimentul a avut loc în mare secret, cu puțini oameni. Nici măcar cei din familia celor doi miri nu au fost de față. Iată cine este și cum arată Alina, femeia care i-a furat inima fostului prezentator de la OTV!

Gabriel Fătu s-a căsătorit a treia oară

Ziua Îndrăgostiților a adus o nuntă surpriză în showbizul autohton. Cu siguranță, majoritatea românilor îl cunosc pe Gabriel Fătu de la televizor, mai exact de la OTV, acolo unde a făcut senzație cu farsele sale.

Însă, acesta a jucat și în numeroase piese de teatru de succes. Pe plan profesional toate i-au mers și încă îi merg din plin actorului, însă pe plan personal, a avut parte de câteva dezamăgiri în trecut.

Acesta a fost căsătorit de două ori. Prima dată cu Chris Simion, de care a divorțat în anul 2015. Ulterior, actorul și-a unit destinul cu Georgiana Stancu, femeie care i-a dăruit și o fetiță, dar nici acest mariaj nu a mers.

Citește și Soția lui Dani Oțil recunoaște că a trecut prin clipe grele după ce a născut. „A fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost” VIDEO EXCLUSIV!

Detalii despre Alina, cea de-a treia soție a lui Gabriel Fătu

În urmă cu câteva zile, de Valentine’s Day, Gabriel Fătu și actuala lui parteneră de viață, Alina, au spus ”Da” în fața ofițerului de Stare Civilă. Evenimentul a fost unul discret, iar actorul a mărturisit că el și soția sa i-au avut alături doar pe nași.

”Pentru că noi, actorii, avem nevoie de publicitate și să fim promovați, dar am ales un moment în care, să vă zic un secret, nu a știut nici mama mea, care se află în Spania la fratele meu, la surori, pentru că s-au mutat acolo cu toții.

Nici părinții soției nu au știut, adică nu au știut nimic. Le-am spus abia după. Am ieșit seara cu nașii la o cină, apoi le-am spus părinților. Am început să le dăm mesaje”, a declarat Gabriel Fătu, potrivit Libertatea.

Alina, actuala doamnă Fătu, lucrează la Tribunalul Ilfov.În cadrul aceluiași interviu, actorul a povestit și cum a cunoscut-o pe brunetă: ”E un concurs de împrejurări, a trebui să mă duc până în Mexic după ea. Divorțul m-a adus în lumea asta juridică și, printr-o conjunctură, printr-un prieten al unui prieten, am întâlnit-o.”

Citește și Mădălina Pamfile s-a căsătorit în mare secret. Cine este soțul fostei asistente TV și cu ce se ocupă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *