Cine este și cum arată iubita lui Cristi Minculescu. Artistul radiază de fericire, și-a refăcut viața după divorțul de Rodica

Cristi Minculescu: "Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere"
Cine este și cum arată iubita lui Cristi Minculescu. Artistul radiază de fericire, și-a refăcut viața după divorțul de Rodica

Cristi Minculescu și-a refăcut viața după divorț! Cunoscutul solist al trupei IRIS a fost surprins alături de noua lui iubită, în București.  Cei doi par foarte fericiți împreună.

Cine este și cum arată iubita lui Cristi Minculescu

Cristi Minculescu a avut un mariaj de zeci de ani cu Rodica, însă au pus punct căsniciei. Ea a fost cea care i-a fost mereu alături și l-a ajutat cu transplantul de ficat pe care artistul l-a avut în urmă cu aproximativ 10 ani. Lucrurile nu au mai mers, așa că Rodica și Cristi Minculescu au decis să pună punct căsniciei. Acum, artistul iubește din nou și pare că se simte foarte bine în compania noii lui iubite.

Viața lui Cristi Minculescu pare să se fi schimbat radical. El și noua parteneră de viață petrec foarte mult timp împreună. Recent, au fost surprinși într-un parc din Capitală, mergeau ținându-se de mână și erau foarte tandri unul cu celălalt, potrivit mediaflux.ro.

Iubita lui Cristi Minculescu
Iubita lui Cristi Minculescu

Cristi Minculescu: “Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere”

Cristi Minculescu a avut o vară plină, cu o mulțime de concerte și susține că se simte foarte  bine din toate punctele de vedere. Recent și-a schimbat și look-ul, s-a tuns mai scurt și este foarte activ pe rețelele de socializare, cum este TikTok-ul.

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, a declarat Cristi Minculescu recent.

Cristi Minculescu, simbolul muzicii rock din România
Cristi Minculescu, simbolul muzicii rock din România

Cristi Minculescu, de la simbolul rock-ului la bunicul perfect

Solistul Cristi Minculescu are doi copii, pe Mădălina și Florin. Și, deși nu sunt moștenitorii lui biologici, ci din prima căsătorie a Rodicăi Minculescu, ei îi poartă numele de familie.

Așadar, el nu este doar simbolul rock-ului românesc, adorat de public, ci și un bunic care își adoră nepoțica. În preajma Larei Maria, artistul își dă jos geaca de piele și intră în lumea ei magică, a copilăriei. Micuța este atât de încântată de prezența artistului, încât pare că vrea să-i calce pe urme, ea fiind singura din casă care mai cântă, în afară de artist.

„Acum îmi cântă ea mie. Avem cea mai frumoasă relație din lume, ca orice relație bazată pe iubirea necondiționată. Nimic nu se poate compara cu dragostea inocentă și reală pe care doar un copil poate să o ofere”, a povestit emoționat Cristi Minculescu pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *