Cine este și cum arată Larisa Barbu, fiica celebrului Nea Mărin. Imagini de colecție cu cei doi

Larisa Barbu a moștenit talentul de la tatăl ei

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Pe Nea Mărin îl știe toată lumea, însă puțini știu ce familie frumoasă are. Celebrul Marin Barbu se mândrește cu două fete care i-au moștenit atât trăsăturile fizice, cât și talentul. Larisa Barbu, fiica cea mică a dansatorului, a apărut în repetate rânduri alături de tatăl său la emisiuni TV.

Cine este Larisa Barbu, fiica cea mică a lui Nea Mărin

Nea Mărin este cunoscut atât pentru dansurile populare, cât și pentru emisiunile pe care le-a prezentat în ultimii ani și în cadrul cărora a pus vedetele la muncă. Marin Barbu este o figură extrem de populară în showbiz, însă puțini știu ce familie frumoasă are. Coregraful și soția lui au împreună două fiice, pe nume Dana și Larisa. Fiica cea mică a lui Nea Mărin, Larisa Barbu, are 34 de ani și împărtășește aceeași dragoste pentru folclor ca și tatăl ei.

Larisa Barbu a apărut de mai multe ori pe scenă alături de celebrul său tată, pentru a promova dansurile populare. Mezina familiei Barbu a studiat în cadrul ASE, după care a făcut și Facultatea de Etnografie și Folclor. Larisa i-a călcat pe urme tatălui său și a devenit profesoară de dansuri populare. Nea Mărin este foarte mândru de ea și împreună predau coregrafie la școala de dansuri pe care au înființat-o.

Cine este si cum arata Larisa Barbu fiica celebrului Nea Marin
Nea Mărin și fiica lui, Larisa

Nea Mărin a avut și un fiu

Puțini știu că Nea Mărin a suferit o pierdere uriașă în tinerețe. Acum are două fiice de care este mândru, însă a avut și un băiat. Marin Barbu și-a cunoscut soția, pe Mioara, când amândoi erau foarte tineri. S-au căsătorit în urmă cu 41 de ani și au pus bazele unei familii respectate. Primul lor copil a fost un băiat, însă din păcate nu a supraviețuit. „Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, spunea în urmă cu ceva timp Nea Mărin, la Antena Stars.

În urmă cu ceva timp, Nea Mărin a participat alături de familia lui la Chefi la Cuțite. Coregraful le-a făcut cunoștință atunci telespectatorilor cu soția sa, Mioara, și cele două fiice, Dana și Larisa. Mezina familiei a dezvăluit că mesele în familie sunt un ritual la care țin foarte mult.

„Mesele la noi în familie sunt foarte importante. În general, duminica luăm masa împreună. Fetele ştiu când trebuie să fie masa gata pentru că tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în faţa lui, decât atunci când este gata”, a declarat Larisa în cadrul show-ului culinar de la Antena 1.

„Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu ştiu dacă vreodată în viaţă am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea. Ne iubim, ne respectăm şi ne susţinem,”, a completat Mioara, soția lui Nea Mărin.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.