Cine este și cum arată mama lui Fuego. Mulți fani credeau că este Irina Loghin. „Nu i-a fost simplu în viață”

Pentru ce îi mulțumește mereu mamei sale

Pe Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, îl cunoaște o țară întreagă. Puțini sunt cei care știu cum arată mama sa. Eugenia a fost și este în permanență alături de el și îl susține în tot ceea ce face. Recent, artistul a publicat un mesaj emoționant pentru mama lui.

Fuego, despre mama lui „Este, fără doar și poate, eroina mea”

În general, Fuego a preferat să țină tot ce înseamnă viață personală departe de ochii curioșilor. Din repertoriul său nu lipsesc câteva piese dedicate mamei lui, despre care spune că o consideră o eroină. Artistul a mărturisit recent pe rețelele de socializare că nu i-a mulțumit suficient pentru ceea ce el este astăzi și pentru ce l-a învățat.

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!

Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul. #PaulSurugiuFuego”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Mama lui Fuego a făcut sacrificii pentru ca el să studieze și să ajungă artist

Nu de puține ori, Paul Surugiu a declarat că are o legătură extrem de puternică cu mama sa. Se susțin moral unul pe celălalt chiar și acum, după atâția ani. Artistul mărturisește că cea care l-a adus pe lume a făcut sacrificii majore pentru ca el să își vadă visul realitate, să studieze și să ajungă artist. Drept răsplată, acum, Fuego se asigură că mama lui nu duce lipsă de nimic.

Vezi și – Dieta simplă care l-a ajutat pe Fuego să slăbească 18 kg în mai puțin de o lună. Ce mănâncă zilnic, 5 alimente la care a renunțat

Fuego și-a dus părinții în multe locuri frumoase din lume: „Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți”

Paul Surugiu, i-a luat atât pe mama sa, cât șți pe tatăl său în diferite vacanțe, în cele mai frumoase locuri din lume. Spune că a luptat să își facă părinții mândri de el.

„Sigur că după ce am reușit să ajung unde ne-am propus, după ce am avut succes, am încercat să le fac o mulțime de bucurii alor mei. În primul rând, am încercat să fac în așa fel, acum mulți ani, ca mama să iasă la pensie și să nu mai lucreze, asigurându-i eu un venit lunar, ca să nu mai aibă nici o grijă. Mai apoi, i-am dus să viziteze o mulțime de locuri din lume, în vacanțe de poveste. Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți, că uite, copilul lor a reușit să le facă astfel de împliniri! Apoi azi, mama mea nu are dorințe majore. O bucură lucrurile mici, daruri de suflet, dulciuri și desigur, cel mai important, prezența mea!”, spunea artistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *