Cine este și cum arată nora Gabrielei Firea. Fiul ei s-a însurat în acest weekend, imagini spectaculoase de la eveniment

Gabriela Firea a fost soacră mare

Weekend-ul trecut, Gabriela Firea a avut un eveniment mare în familie! Fiul său, Tudor (28 de ani), s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Eva. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux din București, iar invitații au fost aleși pe sprânceană. Nora Gabrielei Firea a fost cea care a ieșit în evidență cu rochia pe care a ales-o pentru ziua cea mare. Iată cine este și cum arată nora Gabrielei Firea!

Gabriela Firea și-a însurat fiul din prima căsnicie

Sâmbătă, 7 octombrie, fiul din prima căsătorie al Gabrielei Firea s-a cununat civil cu iubit lui. La eveniment au participat familiile și prietenii apropiați. Fostul primar al Capitalei i-a organizat băiatului său o petrecere pe cinste la un local de lux din Capitală. De la party nu au lipsit Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena Stars.

Citește și: Câți copii are Gabriela Firea, de fapt. Puțini români cunosc aceste detalii din trecutul ei

Ce mesaj a transmis celor doi însurăței

Pe rețelele de socializare, Gabriela Firea a publicat un mesaj emoționant pentru proaspeții căsătoriți.

„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat.

Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții. Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

În plus, fostul primar al Capitalei a publicat și câteva imagini de la grandiosul eveniment, iar toți ochii au fost ațintiți asupra soției lui Tudor Firea. Chiar dacă nu au făcut nunta religioasă, Eva Emilie a purtat o rochie de mireasă albă, diafană, cu umerii dezgoliți și cu o crăpătură pe picior. Nunta religioasă va avea loc anul viitor, în vară.

Cu ce se ocupă Tudor Firea

Băiatul din primul mariaj al Gabrielei Firea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. El se ocupă cu afacerile imobiliare ale familiei și deține firma “Tudor Imob SRL”, ce are domeniu de activitate “închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare”.

Înainte de a ajunge un prosper om de afaceri, Tudor Ștefan Firea a picat examenul Maturității, luând nota 5,15 la istorie, nota 3,16 la Sociologie și 1,2 la Limba și literatura Română, în vara lui 2014. În toamnă, însă, el a reușit să ia Bacalaureatul!

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată fiul cel mare al Gabrielei Firea. Preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, ce afacere are la 28 de ani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *