Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Botezatu. Bruneta focoasă l-a cucerit iremediabil, are ochi doar pentru ea

Celebrul designer nu se mai ascunde

Are probleme de sănătate, dar Cătălin Botezatu tot nu se lasă. Se pare că celebrul designer are o nouă cucerire, de care nu s-a dezlipit la festivalul Untold de la Cluj-Napoca. Cine este această brunetă focoasă, de fapt.

Cătălin Botezatu iubește din nou?

Cătălin Botezatu a fost dat gata de o brunetă focoasă. Este vorba despre Alexandra Doicescu, model în prezentările designerului, de loc din Constanța. Cei doi au mers ca un cuplu la festivalul Untold de la Cluj.

Așadar, la 56 de ani, Cătălin Botezatu a „aterizat” în brațele unei frumuseți autohtone. Alexandra Doicescu are 24 de ani și provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este chirurg, iar mama, de profesie avocat. Tânăra deține un business în domeniul medical, dar se dedică și modei.

Cine este noua lui cucerire

Noua muză din viața lui Cătălin Botezatu a defilat la Paris Fashion Week. Dincolo de colaborarea profesională, între brunetă și designer s-a creat o relație specială. De altfel, constănțeanca l-a însoțit pe creatorul de modă la zilele festivalului Untold și s-au pozat împreună în ipostaze tandre. Fostul Biancăi Drăgușanu a stat doar cu ochii pe ea, oferindu-i noii sale cuceriri un buchet imens de trandafiri albi.

Alexandra Doicescu si Cătălin Botezatu se cunosc de un de zile, aceasta, care a terminat Facultatea de Medicină recent, fiind și model în prezentările designerului. Bruneta a defilat la Paris Fashion Week, dar și la Atena Fashion Week.

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns! Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, i-a declarat bruneta lui Botezatu, la împlinirea unui an de când s-au cunoscut.

Alexandra Doicescu a terminat Medicina

În vârstă de 24 de ani, Alexandra Doicescu este din Constanța și provine dintr-o familie bogată, tatăl său fiind un reputat medic chirurg, iar mama sa este de profesie avocat. De curând, ea a terminat Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța și ar vrea să urmeze specialitatea părintelui său.

„Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală. Tata este chirurg și, în momentul de față, construiește împreună cu mine o clinică cu mai multe specializări în Constanța. Proiectul urmează să fie gata în iarnă. Eu vreau ca, după rezidențiat, să mă mut la București și să profesez”, a precizat modelul pentru Click!.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
0.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Celebrul cântăreț a aruncat bomba: ”Vreau un copil-clonă!”+ ”Am patru fete, culese de pe stradă!”
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *