Cine este și cum arată noul iubit al Irinei Tănase. Dovada că îi plac bărbații cu bani

Câți ani sunt între cei doi amorezi

După despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase a decis să își refacă viața alături de multimilionarul libanez Roger El Akoury. Viața amoroasă a blondinei a născut numeroase controverse, astfel că s-a conturat ideea conform căreia aceasta ar avea o plăcere destul de mare pentru bărbații mai în vârstă, cu potență financiară. Află în cele ce urmează ce diferență de vârstă este între cei doi.

Irina Tănase, din nou în brațele unui bărbat mai în vârstă și mai mai bogat

După aproape zece ani de relație, Irina Tănase l-a dat uitării pe Liviu Dragnea, la puțin timp după ce acesta a fost eliberat din închisoare. Tânăra a decis să își refacă viața alături de un important om de afaceri libanez, cunoscut în spațiul public drept „Regele medicamentelor”. Primele informații despr eo posibilă relație amoroasă între cei doi au apărut în ziarele mondene în anul 2022, când fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost surprinsă luând masa în restaurante de lux din centrul Bucureștiului cu omul de afaceri libanez.

Când aceste apariții au devenit din ce în ce mai dese, Irina Tănase a lăsat impresia că era destul de emoționată în prezența bărbatului, dat fiind faptul că multimilionarul libanez Roger El Akoury este mult mai experimentat în relațiile cu femeile, grație vârstei. Între Irina Tănase și partenerul său, Roger El Akoury, este o diferență de vârstă de 23 de ani, omul de afaceri libanez având 54 de ani. Fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a născut pe data de 29 septembrie 1992, având acum 31 de ani.

Cine este noul iubit al Irinei Tănase

Roger El Akoury este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar al grupului farmaceutic A&D Pharma. În anul 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro. El și-a vândut farmaciile unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna.

În ciuda averii sale foarte mari, libanezul este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu se afișează cu mașini de lux și nu se laudă cu femeile pe care le cucerește, nici chiar cu Irina Tănase. În schimb, investește mult în artă, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din țara noastră. Amintim că multimilionarul Roger El Akoury a apărut într-o investigație Rise Project, în scandalul Panama Papers. Omul de afaceri libanez ar fi fondat o rețea de nouă firme offshore, prin intermediul unei firme de avocatură, care i-a permis să transfere sute de milioane de euro în afara țării.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *