Cine este și cum arată soția lui Cosmin Seleși. Sunt căsătoriți de 10 ani, dar sunt văzuți rar împreună în public

Află mai multe detalii despre soția lui Cosmin Seleși!

Cosmin Seleși nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori și prezentatori TV de la noi din țară. Toată lumea a auzit, cel puțin o dată, de el, însă puțini o cunosc pe partenera lui de viață. Iată cine este și cum arată femeia care-i este soție de un deceniu și care l-a făcut tată!

Detalii despre soția lui Cosmin Seleși

În vârstă de 46 de ani, Cosmin Seleși este unul dintre cei mai cunoscuți actori și moderatori din România. El are o carieră de invidiat și toată lumea l-a văzut, cel puțin odată, la teatru sau la televizor.

Însă, puțini sunt cei care știu cine este soția lui. Ei bine, femeia care l-a făcut tată pe Cosmin Seleși se numește Irina. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat.

”Ea este echilibrul meu”

Deși are o căsnicie de mulți ani, Cosmin Seleși și soția lui au fost văzuți foarte rar împreună în public. Asta pentru că Irina a fost mereu o prezență discretă, căreia nu i-a plăcut niciodată să fie în centrul atenției și să fie cunoscută. Dar cu toate că sunt atât de diferiți, prezentatorul TV și partenera lui de viață se înțeleg perfect și se completează reciproc.

”Sunt fericit să spun că relația noastră nu a trecut prin probleme majore. Am știut mereu să comunicăm, să ne înțelegem și să găsim modul optim prin care să depășim când existau clipe mai dificile.

Simt că ne completăm foarte bine, ea este echilibrul meu, și asta mi-a dat ocazia să nu ajungem niciodată într-un punct atât de major încât să-l resimțim ca pe un test suprem.”, a declarat Cosmin Seleși pentru Viva!.

Citește și Când se retrage Cosmin Seleși din activitate: “Să închid și să mă bucur de ce am muncit!”. Ce plan are după ce renunță la televiziune VIDEO EXCLUSIV!

Cosmin Seleși, secretul căsniciei fericite cu soția lui

În cadrul aceluiași interviu, actorul a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite alături de mama copiilor săi. Celebrul prezentator TV are toate motivele să se considere un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Iată ce declarații a făcut.

”Cred că am răspuns mai devreme la această întrebare, secretul este unul atât de simplu și accesibil nouă tuturor – comunicarea.

Dar poți să comunici bine doar dacă găsești persoana potrivită, cea pe care înveți să o asculți, care îți este aproape indiferent de situații și care îți aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.”, a precizat Cosmin Seleși, conform aceleiași surse.

Citește și Când începe sezonul 3 Batem Palma, la Pro TV. Te poți înscrie deja dacă vrei să participi la acest show!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *