Cine este și cum arată soția lui Nea Mărin, de la Antena 1. Sunt împreună de 43 de ani. “I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea”

Nea Mărin a cunoscut-o pe Mioara, cea care avea să îi fie soție, în copilărie.

Cine este și cum arată soția lui Nea Mărin, de la Antena 1. Marin Baru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de show-uri televizate de către publicul din România. Însă chiar dacă este cunoscut de o țară întreagă, a știut să își țină viața persoală departe de lumina reflectoarelor. Celebrul coregraf a dezvăluit într-un interviu cum și-a cunoscut soția și a povestit cum au ajuns să fie împreună.

Cine este și cum arată soția lui Nea Mărin, de la Antena 1

Nea Mărin și soția sa, Mioara, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru decenii. Cei doi s-au cunoscut în copilărie, iar celebrul coregraf și prezentator TV a fost fermecat de frumusețea soției sale încă de când a văzut-o pentru prima oară.

„Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam, și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani.”, a povestit Nea Marin, acum ceva timp, într-un interviu pentru Viva!

După terminarea liceului, Mioara Barbu a decis să devină învățătoare în satul natal, însă Nea Mărin i-a propus să îl urmeze la București, iar la scurt timp s-au căsătorit.

„După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a declarat nea Mărin.

Nea Marin și soția sa, Mioara
Nea Marin și soția sa, Mioara

Secretul unei căsnicii de durată

Cei doi au o familie foarte frumoasă. Au împreună două fete, pe Larisa și Dana, care le-au dăruit nepoți de care sunt tare mândri. Nea Mărin a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată și cum pot depăși cuplurile greutățile care le ies în cale de-a lungul vieții.

„Eu pot să spun două secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru. Aceste două ingrediente, dacă există împreună, pot face ca o căsnicie să meargă, în ciuda tuturor problemelor care pot apărea pe parcursul vieții”, a mai adăugat el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.9 65 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *