Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. S-au cunoscut în urmă cu 19 ani, imagini de colecție cu edilul Capitalei și partenera lui de viață

Iată cine este și cum arată partenera de viață a lui Nicușor Dan!

Nicușor Dan nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Toată lumea îl cunoaște sau a auzit măcar o dată în viață de actual edil al Capitalei. Cu toate astea, puțină lume știe cine este și cum arată partenera sa de viață. Celebrul politician și-a cunoscut soția în urmă cu 19 ani de zile. Iată cum arată femeia care i-a dăruit doi copii primarului Municipiului București!

Imagini rare cu soția lui Nicușor Dan

Nicușor Dan, în vârstă de 54 de ani, este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți politicieni de la noi din țară. În prezent, el ocupă funcția de primar general al Capitalei și nu există român care să nu-l fi văzut, măcar o dată, la televizor.

Cu toate astea însă, se cunosc foarte puține detalii despre viața sa privată, deoarece a preferat întotdeauna să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Prin urmare, puțină lume știe cine este și cum arată soția edilului.

Detalii despre partenera de viață a lui Nicușor Dan

Soția lui Nicușor Dan se numește Mirabela Grădinaru şi provine din oraşul Vaslui. Ea a urmat cursurile Facultății de Geografie din București și este de profesie manager la o renumită companie auto.

Primarul general al Bucureștiului și partenera lui de viață sunt părinții unei fetițe, pe nume Aheea, care a venit pe lume în anul 2016. De asemenea, cei doi parteneri mai au împreună un băiețel, născut în anul 2022.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare. Tabita Gliga provine dintr-o familie foarte bogată!

Cum şi unde şi-a cunoscut primarul Capitalei soţia

În urmă cu ceva timp, Mirabela Grădinaru a acordat un interviu în care a povestit cum l-a cunoscut pe edilul Capitalei. ”Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie.

Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța.

Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni. Am zis să mergem seară în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor.

Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat acum câțiva ani soția primarului, potrivit vremeanoua.ro.

Citește și Femeia care a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Cine i-a despărțit și de ce, povestea tristă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *