Cine este și cum arată soția părintelui Visarion Alexa. Mesajul impresionant al preotului despre femeia care i-a dăruit 4 copii

Ce spune Visarion Alexa despre cea alături de care are 4 copii

Visarion Alexa, preotul de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh” din cartierul bucureștean Militari, este căsătorit și are patru copii. Acesta se află într-un scandal total neașteptat, după ce o enoriașă l-a acuzat de agresiune sexuală și, spre surprinderea tuturor, preotul ar fi recunoscut fapta. Oamenii se întreabă acum cine este și cum arată soția părintelui Visarion Alexa? Preotul are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Cine este și cum arată soția părintelui Visarion Alexa. Au împreună patru copii

Visaron Alexa a fost de-a lungul timpului foarte discret în ceea ce privește informațiile despre soția lui. În schimb, imagini cu aceasta publică destul de des pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește despre ea și declară că o iubește. Spre exemplu, în luna aprilie, când a fost ziua ei de naștere, preotul Visarion Alexa a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului. Ce i-a zis atunci , pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați, nesfârșiți, în lumina Soarelui neapus, iubita mea!”, a scris Visarion Alexa pe Facebook.

Visarion Alexa se află sub control judiciar și nu mai are voie să slujească în biserică

Visarion Alexa a fost reținut zilele trecute, după ce o femeia l-a acuzat că a agresat-o în timp ce o spovedea. Instanța a decis ulterior ca preotul să fie plasat sub control judiciar timp de 60 de zile. Femeia în vârstă de 37 de ani le-a spus polițiștilor că în timpul unei spovedanii preotul ar fi încercat să o agreseze sexual. În fața anchetatorilor, preotul a recunoscut acuzația. Avocatul lui a declarat că între cei doi a existat o relație de prietenie.

„Relaţia de duhovnic a fost dublată de o relaţie de prietenie, partea vătămată recunoaşte acest lucru. Dânsa comunica aproape non-stop, noaptea, ziua cu părintele şi în această relaţie, pe fondul acelei prietenii şi abordări personale, a intervenit şi acest eveniment, incident din aprilie 2022. Nu a existat o relaţie foarte profundă. A depus plângerea pe 20 iulie în ultima zi în care se putea formula plângere şi acesta este un lucru destul de discutabil”, a explicat apărătoarea preotului.

Pe perioada controlului judiciar, preotul Visarion Alexa trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat. De asemenea, să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței. Trebuie să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa ori de câte ori este chemat sau conform programului.

5.4 66 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.