Cine este și cum arată tatăl lui Mihai Bendeac. Actorul a făcut declarații neașteptate despre părintele său, seamănă izbitor

Cei doi seamănă foarte mult

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai carismatici, iubiți și mai cunoscuți actori de la noi. Are o carieră de succes în domeniul care l-a consacrat și se bucură de o familie minunată, pe care o expune în diferite ocazii. Recent, artistul a publicat câteva imagini cu tatăl lui și fanii au rămas surprinși de asemănarea izbitoare, dar și de cuvintele frumoase pe care i le transmite de fiecare dată.

Cine este tatăl lui Mihai Bendeac

Mama lui Mihai Bendeac este deja cunoscută în rândul admiratorilor fiului său, apărînd alături de ea în mai multe emisiuni și având și deja celebra lor carte. Însă pe tatăl lui Mihai Bendeac nu l-a văzut multă lume, fiind mereu o prezență discretă. Ultimele postări din social media ale actorului îl prezintă pe acesta alături de tatăl lui, ceea ce denotă că au o relație foarte apropiată. Recent, pe Instagram, Mihai Bendeac a postat un clip video cu Dănuț Bendeac, în timp ce se afla în casa părințiilor săi. Actorul și-a surprins părintele în timp ce asculta cu interes un podcast.

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură. Păi, da, dar eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când”, a spus Mihai Bendeac la un moment dat, susținând că tatăl său a avut mereu grijă să aibă o viață ușoară.

Cu ce se ocupă părinții lui Mihai Bendeac

Acum mai bine de 10 ani, Emilia Bendeac și-a deschis un cabinet stomatologic în sectorul 2 din București. În afacere a fost integrat și soțul acesteia, tată lui Mihai. Cu banii obținuți de-a lungul timpului din afacere, cei doi au reușit să cumpere și două apartamente pe care, ulterior, le-au oferit spre închiriere pentru a beneficia și de un venit pasiv.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie. Este un medic acolo, Anca Pintea, care are și cabinetul ei, dar lucrează și pentru cabinetul mamei mele și este medicul meu de ani și ani. Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: ‘Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea’. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, mărturisea Mihai Bendeac acum aproape un an, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *