Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu și antrenorul Simonei Halep au împreună 2 copii

Soția lui Mouratoglou i-a pus gând rău Simonei Halep

Cine este soția lui Patrick Mouratoglou, Ada Obilu. Potrivit ultimelor informații apărute în presă, aceasta îi declară război Simonei Halep, după zvonurile despre o presupusă relație amoroasă între sportivă și antrenor. Ada Obilu le-ar fi transmis unor apropiați că se „va ocupa” ca inclusiv legătura profesională dintre soțul ei și fostul lider WTA să se încheie cât mai curând. Totul după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Simona Halep și Patrick Mouratoglou ar avea o relație, motiv pentru care jucătoarea de tenis ar fi divorțat de Toni Iuruc.

Cine este soția lui Patrick Mouratoglou. Ce le-ar fi spus Ada Obilu prietenilor săi despre Simona Halep

O căsnicie cât un game. De asta au avut parte Simona Halep și Toni Iuruc, cei care, la nici un an de la cununia civilă, și-au spus adio. Divorțul lor a avut loc la un notar din București. Vestea separării celor doi a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât peste doar două luni aveau programată cununia religioasă și petrecerea.

Potrivit presei sportive de la noi, se pare că motivul divorțului ar fi fost chiar antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou, de care sportiva s-ar fi îndrăgostit. Întreaga poveste o găsiți aici.

Patrick Mouratoglou, la al treilea mariaj

Doar că francezul este și el căsătorit și are două fete cu actuala lui soție, Ada Obilu. Se știe faptul că Mouratoglou este un cuceritor. În prezent, el se află la al treilea mariaj și are în total cinci copii.

În trecut, mai exact, în 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție (Clarisse, cu care are două fete) la scurt timp după ce a început să o antreneze pe Serena Williams.

Relația dintre Mouratoglou și Williams nu a fost doar una profesională, ci și una personală. Cei doi au fost împreună aproximativ trei ani până când, în 2016, antrenorul francez cu origini grecești s-a căsătorit cu Ada Obilu.

Cine este soția lui Patrik Mouratoglou
Antrenorul Patrick Mouratoglou și soția lui, Ada Obilu

Soția lui Mouratoglou, foc și pară pe Simona Halep

Cunoscându-i trecutul și știind că are „antecedente”, actuala soția a antrenorului francez s-a pus în gardă. Ada Obilu nu concepe sub nicio formă să renunțe la soțul ei, în contextul divorțului Simonei Halep, și le-ar fi transmis unor prieteni că abia așteaptă să o întâlnească pe „Simo” pentru a o pune la punct.

Mai mult, Ada Obilu le-ar fi spus apropiaților că va face tot posibilul ca inclusiv relația profesională dintre soțul ei și sportiva română să se încheie cât mai curând.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit Cancan.

5.4 82 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.