Cine este soțul Magdei Pălimariu. Ce afaceri de succes conduce în Norvegia

Magda Pălimariu s-a căsătorit în urmă cu aproximativ un an. Ea și Ionuț Eriksen urmează să devină părinți
Cine este soțul Magdei Pălimariu. Ce afaceri de succes conduce în Norvegia

Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen sunt căsătoriți de aproape un an. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată în luna august. Cunoscuta prezentatoare TV va aduce pe lume un băiat.

Cine este Ionuț Eriksen, soțul Magdei Pălimariu

Ionuț Eriksen lucrează la Camera Comerțului din Norvegia și este CEO la un grup de clinici stomatologice. S-a născut la Iași și a plecat din România la vârsta de 16 ani. S-a întors în țară pentru facultate, când avea 20 de ani.

“Este român, a făcut studiile aici, s-a mutat aici la 20 de ani. S-a născut la Iași, a plecat din țară la 16 ani, iar la 20 de ani a venit aici la facultate”, a spus Magda Pălimariu despre soțul ei.

Prezentatoarea TV a fost întrebată în emisiunea lui Cătălin Măruță despre salariul soțului său, însă nu a vrut să dea detalii. “Nu știu, trebuie să îl întrebi pe el. El trebuie să își dea bonuri de masă, fiind CEO”, a spus ea, potrivit viva.ro.

Magda Pălimariu, despre viața în Norvegia

Magda Pălimariu s-a retras de câteva luni din lumina reflectoarelor și locuiește în Norvegia alături de soțul său. Acolo va și naște, în luna august, un băiețel. Vedeta a dezvăluit că soțul ei își va lua concediu după ce o să nască pentru a o ajuta în creșterea micuțului.

„Îmi place clima, e liniște, oamenii sunt prietenoși. Nu e trafic în oraș, lumea e mai liniștită. Soțul meu își va lua concediu în prima perioadă, apoi vom opta pentru o bonă. E greu pentru mamele noastre să stea cu noi. Soțul meu, Ionuț, e român, s-a născut la Iași. A făcut școala în Norvegia și a rămas aici, de la 20 de ani. E la Camera de Comerț. Nu știu ce salariu are, nu vorbim despre asta.

Nu am învățat limba încă, m-am înscris la niște cursuri, dar nu mai m-am dus. M-am simțit rău și am lipsit. Trebuie să le reiau din nou. Nu am prins nimic din limba lor, mi se pare prea grea’, a mai spus Magda Pălimariu.

Magda Pălimariu își dorește să nască natural, însă așteaptă să vadă care sunt recomandările medicilor din Norvegia. Mai sunt aproximativ două luni până când prezentatoarea TV își va strânge băiețelul în brațe.

Magda Pălimariu

Magda Pălimariu despre problemele din timpul sarcinii

Magda Pălimariu povestește cum s-a confruntat cu multe simptome specifice femeilor însărcinate, stări de rău în special.

„Când am vrut să vin în țară, îmi era rău. Am vrut să vă vizitez mai devreme. Este băiețel, ne-am gândit la 3 nume, dar va avea unul singur. Încă nu ne-am decis pentru că ne plac toate. Mai avem puțin timp și vreau să fie o surpriză. O să nasc în Norvegia, am venit în țară ultima oară și obosesc când zbor. Burta este tot mai mare și voi rămâne aici. Încă nu știu cum voi naște, aici e puțin diferit cu doctorii”, a spus Magda Pălimariu.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.