Cine îi înlocuiește pe Șerban Copoț și Dan Badea la iUmor. S-a aflat cine vor fi noii prezentatori, surpriză majoră

Vedetele care îi vor înlocui pe Șerban Copoț și Dan Badea la iUmor

De mai bine de 7 ani, Șerban Copoț este prezentatorul emisiunii iUmor. Recent, însă, fostul component al trupei Animal X și-a anunțat plecarea și, implicit, încetarea contractului de muncă. De asemenea, Dan Badea ar renunța și el la proiectul difuzat la Antena 1. Cine îi va înlocui pe cei doi? Surpriza este una uriașă!

S-a aflat cine i-ar putea înlocui pe Șerban Copoț și Dan Badea la iUmor. Fanii vor fi uimiți să afle numele noilor prezentatori

Șerban Copoț pleacă de la Antena 1, după ce a prezentat șapte ani de zile iUmor. Cel care a făcut anunțul a fost chiar fostul membru al trupei Animal X.

”Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a spus Șerban Copoț, pentru Unica.ro.

Însă, se pare că nici Dan Badea nu va rămâne la iUmor, potrivit celor de la Cancan. Și acum se pune întrebarea: Cine îi va înlocui pe cei doi moderatori? Ei bine, se pare că, în sezonului 15 al emisiunii de la Antena 1, telespectatorii îi vor vedea în locul lor pe Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

Citește și Ce salariu are Delia la iUmor, suma e colosală. Condițiile puse de vedetă ca să rămână jurat!

Emi si Cuza de la Noaptea Tarziu
Emi si Cuza de la Noaptea Tarziu

Cuza este și coprezentator la Neatza cu Răzvan și Dani

Emi este deja o figură cunoscută publicului Antena 1. Acesta este coprezentator la Neatza cu Răzvan și Dani, dar nici Emi nu le este străin telespectatorilor.

Cei doi au reușit să ajungă până în finala unei alte emisiuni de la Antena 1. Este vorba despre Asia Express. De asemenea, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au reușit să câștige sezonul 17 Te Cunosc de Undeva.

Citește și Dan Badea rămâne la iUmor, după plecarea lui Șerban Copoț? Comediantul a primit oferte foarte avantajoase. Ce decizie a luat VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *