Cine îl tunde pe Donald Trump. Sigur nu te-ai fi așteptat la asta

Miliardarul nu se lasă pe mâna oricui

Scris de: Daoud Andra

28 Jan. 2023

Părul lui Donald Trump a fust subiect de glume, de-a lungul timpului. De multe ori, vântul i-a jucat feste, iar internauții s-au amuzat pe seama frezei sale. Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, afaceristul se lasă pe mâna unei singure persoane atunci când vine vorba despre podoaba sa capilară. Cine îl tunde pe Donald Trump și ce secret are fostul președinte american pentru părul des.

Donald Trump, acuzat că poartă meșe

Părul lui Donald Trump a fost subiect de discuții, dar și de anecdote, de-a lungul timpului. Podoaba capilară a fostului președinte american a dus la apariția a numeroase zvonuri, care mai de care mai ciudate. S-a spus că ar purta meșe pentru a avea acea freză, dar și că ar cheltui 70.000 de dolari pentru îngrijirea părului, informație care a fost dezmințită.

Citește și: Ce i-a scris Prințesa Diana lui Donald Trump înainte să moară. Dezvăluiri uimitoare

În urmă cu câțiva ani, Donald Trump a fost protagonistul unui moment antologic, după ce a vrut să demonstreze că părul lui este 100% natural. La o întâlnire cu alegătorii din Carolina de Sud, Trump a chemat pe scenă o femeie, pentru a se convinge că nu poartă meșe. Se întâmpla înainte de alegerile prezidențiale pe care Trump le-a câștigat în 2017.

„Eu nu port meșă. Este părul meu natural. Vă jur. Vino aici. Vino aici. Tu trebuie sa faci o inspecție, fiindcă oamenii au luat-o razna pe această temă. Este o nebunie. Repede, repede, nu vreau să îl ciufulești prea rău. Folosesc fixativ. Spune-mi concluzia.”, a spus miliardarul, invitând-o pe femeie să tragă de părul lui, pentru a se convinge că nu este fals.

Cine îl tunde pe Donald Trump
Donald Trump pune mare preț pe freză

Cine îl tunde pe Donald Trump

Atunci când vine vorba despre podoaba capilară, Donald Trump se lasă doar pe mâinile persoanelor de încredere. Miliardarul are, de mai bine de 30 de ani, același frizer. Adrian Wood, care lucrează la un salon de lux din cartierul Manhattan, spunea la un moment dat, într-un interviu, că nu are voie niciodată să tundă partea de sus a părului, ci doar la spate și pe laterale.

Citește și: Tunsori care te întineresc. Sunt ideale pentru femeile trecute de 40 ani

Atunci când nu merge la hair stylist, Donald Trump se lasă pe mâinile soției sale, în care are mare încredere. Melania Trump se ocupă de freza fostului președinte și uneori chiar și de tunsoarea acestuia.

În ceea ce privește culoarea, părul lui Donald Trump a trecut de-a lungul anilor prin numeroase transformări. Acesta a avut părul șaten deschis, dar și cu o tentă portocalie. De ceva timp, omul de afaceri a încetat să își mai vopsească părul, iar în ultima vreme a apărut cu părul alb.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *