Cine sunt actorii din Clanul, noul serial de la Pro TV. Primele imagini de pe platourile de filmare

Serialul Clanul va fi difuzat din toamnă, la PRO TV
Cine sunt actorii din Clanul, noul serial de la Pro TV. Primele imagini de pe platourile de filmare

În grila de toamnă a postului PRO TV intră un nou serial intitulat Clanul. Acesta este un serial adaptat după unul turcesc – Icerde, care a fost difuzat și în România sub numele de Intrusul. Vezi mai jos cine sunt actorii din Clanul, noul serial de la Pro TV.

Clanul – noul serial de la PRO TV. Cine sunt actorii

Clanul este un noul serial Pro TV, al cărui scenariu este semnat de Anghel Damian, cunoscut pentru rolul său din serialul Vlad. Producător este Delia Mihai. În rol principal sunt actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu, doi frați despărțiți în copilărie, care, la maturitate, ajung de o parte și de alta a legii. Filmările au început deja.

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă.”, spune Anghel Damian, Creative Producer.

Clanul – noul serial de la PRO TV
Clanul – noul serial de la PRO TV. O parte din echipă

Cine sunt actorii din Clanul, noul serial de la Pro TV

Actorii din noul serial de la PRO TV sunt nume celebre din România. Câțiva dintre aceștia au evoluat în producțiile de la Antena 1. Spre exemplu, cel mai recent serial în care a jucat Carmen Tănase este Fructul Oprit.

Actorii din serialul Clanul: Denis Hanganu (protagonist în serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, difuzat de Antena 1), Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu,  Eduard Trifa, Cătălina Grama, Filip Munteanu, Bogdan Farcaș.

Clanul – noul serial de la PRO TV
Clanul – noul serial de la PRO TV

Unul dintre locurile în care se filmează serialul Clanul este fosta reședință a ambasadorului Americii, casa lui Bebe Măcelaru ( personaj intrerpretat în serial de George Mihăiță.

„O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența Clanul. Abia așteptăm să împărtășim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă și să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”, spune Antonii Mangov, programming director PRO TV.

Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Clanul
Primele imagini de pe platourile de filmare ale serialului Clanul
Primele imagini de pe platourile de filmare
Primele imagini de pe platourile de filmare – serialul Clanul

Care este povestea serialului Clanul

Clanul are la bază formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights, cei care vor distribui producția și la nivel internațional, anunță Pro TV.

Povestea serialului este construită pe lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Nu vor lipsi poveștile de iubire, tensiunile și intrigile.

Pe lângă distribuția anunțată până în acest moment, serialul va avea și apariții surpriză, care vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

Clanul va intra în grila Pro TV din toamnă, o dată de lansare urmând să fie anunțată în apropiere.

 

Denisa Macovei și Petronela Radu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *