Cine sunt actorii din serialul Lia. Lista completă cu distribuția din noua producție de la Antena 1

Cine sunt actorii din serialul Lia. În urmă cu o săptămână a avut loc premiera filmului „Lia – soția soțului meu”. Serialul este adapatat după producția turcească Asla Vazgeçmem (Niciodată nu renunț), difuzată și în România pe Happy Channel. Noul serial de pe Antena 1 a avut succes încă de la debut, clasându-se pe locul al doilea în topul audiențelor atât la nivel național cât și la orașe.

Din distribuția „Lia” fac parte actori consacrați precum Bebe Cotimanis și Vasile Muraru, dar și actori la debut precum Ana Bodea și Ștefan Floroaică, cei care interpretează rolurile principale. Iată care este lista completă cu actorii noii producții.

Lista completă cu actorii din serialul Lia

Antena 1 ne-a oboișnuit cu seriale de succes marca Ruxandra Ion, supranumită și „mama telenovelelor românești”. Astfel, după succesul cu „Adela”, postul TV a lansat un nou proiect care promite să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

Premiera serialului „Lia” a avut loc joi 12 ianuarie, înregistrând cifre impresionante ale audiențelor: peste 1,2 milioane de telespectatori la nivel național și aproape 550.000 de privitori din mediul urban, postul TV clasându-se pe locul al doilea în topul preferințelor după Pro TV, care a difuzat în același interval orar filmele Legea e legea şi Ziua a şasea, potrivit paginademedia.ro.

Conform scenariului, Lia este o tânără care ia decizia să vină la singura ei rudă, mătușa sa, Maria, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru, cel care va urma să-i devină și soț.

În rolurile principale sunt: Ana Bodea, care își face debutul pe micile ecrane, Ștefan Floroaica, de asemenea debutant și Ioana Blaj.

Din distribuția producției fac parte următorii actori:

  • Ana Bodea- Lia Călin
  • Ștefan Floroaica- Petru Vornicu
  • Ioana Blaj- Alice Vornicu
  • Constantin Cotimanis- Marcel
  • Carmen Ionescu- Maria
  • Alexandru Repan- Emil Vornicu
  • Dorina Lazăr- Nuța Vornicu
  • Vasile Muraru- Ion
  • Cristina Deleanu- Tasia
  • Ioana Flora- Betty
  • Dana Dogaru- Silvia
  • Alexandru Bindea- Traian Vornicu
  • Ilinca Goia- Nina Vornicu
  • Tina Duceac- Ema
  • Andrei Voicu- Robi
  • Doinița Oancea- Gabi
  • Alexandru Ion- Pavel
  • Oana Zara- Dana Pescaru
  • Valeriu Ilișie- Sorin Pescaru
  • Bogdan Talașman- Tică
  • Elena Mogîldea- Toni
  • Roxana Văduva- Moni
  • Mihai Mitițescu- Rică
  • Horațiu Mălăele- Petrică
  • Kira Hagi
  • Vlad Gherman
  • Dan Condurache- Vergilică
  • Alexandru Papadopol
  • Rodica Popescu Bitănescu- Angela
Ştefan Floroaica și Ana Bodea
Ştefan Floroaica și Ana Bodea

Cine este Ana Bodea, protagonista serialului „Lia”

Ana Bodea își face debutul în actorie cu rolul Liei Călin, personajul principal feminin al serialului. Tânăra a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, dar și Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova.

Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1”., a precizat actrița înaintea premierei de pe 12 ianuarie.

În rolul principal masculin joacă tot un actor debutant: Ștefan Floroaica. Tânărul este sportiv de performanță, multiplu medaliat la Campionatul Național de Jiu Jitsu. Ștefan Floroaica a devenit celebru după ce a participat la emisiunea Exatlon, în urmă cu câțiva ani, unde a fost la un pas de marea finală, câștigată în cele din urmă de Vladimir Drăghia. Personajul principal din „Lia” a obținut locul al treilea. După succesul de la Exatlon, el a făcut mai multe cursuri de actorie.

Ștefa Floroaica a mărturisit în exclusivitate pentru Ego.ro că a obținut acest rol când se aștepta cel mai puțin. Se pregătea să meargă la Campionatul Mondial de Jiu Jitsu, însă planurile lui au fost date peste cap de un telefon pe care l-a primit de a se prezenta la castingul pentru „Lia”.

„Clar este șansă pentru că eu aveam altă direcție în viață. Urma să concurez la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu, asta era treaba mea. Actoria o lăsasem în urmă. Am zis că am pierdut atât de multe castinguri, n-am luat, n-are rost, n-am ce să caut. M-a sunat Domnica (n.r. Domnica Cîrciumaru, director de casting)  pentru Antena 1 că se filmează un serial în curând și am zis bine. De ce nu până la urmă? Ce mai contează? Mă duc și văd ce se întâmplă”, a mărturisit Ștefan Floroaica.

Ana Bodea și Ioana Blaj
Ana Bodea și Ioana Blaj

Bebe Cotimanis despre rolul pe care îl interpretează: „Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala”

O premieră la Antena 1, este apariția celebrului actor Constantin Cotimanis în rolul lui Marcel, actorul revenind pe micul ecran după ce ani buni a fost vocea PRO TV.

Personajul pe care îl interpretez în noua producţie marca Ruxandra Ion este un mitocan simpatic. Un om cu carte puţină, dar cu orgolii multe, familist aproape convins.

Marcel al meu îşi expune misogonismul cu un umor de mahala. Sper eu, fermecător. Dar mai multe nu vă spun, ci vă las să descoperiţi în curând, pe micile ecrane!”, a spus Bebe Cotimanis despre personajul său, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea, o surpriză extrem de plăcută este și prezența fiicei lui Gică Hagi în distribuția serialului. Kira își face astfel debutul pe micul ecran din România. Tânăra actriță va juca rolul Mira Bădescu, o talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.”, a mărturisit fiica „Regelui” fotbalului românesc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *