Cine sunt finaliștii Survivor 2023. Ei se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro

Dan Pavel: „Mâine seara consiliu live, consiliul final. Vom afla cine este marele câștigător"
Cine sunt finaliștii Survivor 2023. Ei se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro

A avut loc ultima ediție de Survivor 2023 înainte de marea finală. Astfel s-a aflat cine sunt finaliștii Survivor 2023, cei care se vor lupta pentru marele premiu, de 100 000 de euro.

Cine a ajuns în marea finala Survivor 2023. Cine va lupta miercuri pentru marele premiu

Bătălia s-a dat între Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Pentru unul dintre ei, aventura Survivor a luat sfârșit marți seară.

Așadar, în lupta pentru marele premiu, de 100 000 de euro, au rămas Dan Ursa, finalist direct prin colanul de imunitate, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Alexandra Ciomag a fost eliminată, însă a plecat cu zâmbetul pe buze. Concurenta i-a îmbrățișat pe toți și le-a urat succes, mai ales lui Carmen Grebenișan, care a rămas ultima femei din competiția din Republica Dominicană.

„Mâine seara consiliu live, consiliul final. Vom afla cine este marele câștigător. În finală va fi o luptă epică pentru respectul unei țări întregi și pentru un premiu de 100.000 de euro! Cea mai importantă luptă a sezonului”, a spus Dan Pavel.

Finala Survivor 2023 are loc miercuri, pe 24 mai

Finala Survivor 2023 va avea loc pe data de 24 mai. Marele câștigător va pleca acasă cu titlul de Survivor România 2023 și un cec în valoare de 100.000 de euro.

Ada Dumitru, detalii din culisele Survivor 2023

Ada Dumitru a părăsit competiția „Survivor România” la finalul lunii martie din cauza unor probleme medicale, nu pentru că a fost eliminată de public.

„La Survivor a fost bine. Acolo am făcut un detox frumos, eu slăbisem. Dar, cum am ieșit, m-au mai ținut prin Dominicană vreo săptămână. Mi-a plăcut, dar m-am îndopat cu tot ce am prins. Tot ce am văzut am mâncat. M-am împrietenit cu oamenii de acolo. Păi m-au dus direct la shaorma tradițională dominicană, la vite, la porc. M-am îndopat pur și simplu”.

Câți bani au câștigat vedetele din acest sezon de Survivor

Potrivit informațiilor apărute în presă, fiecare concurent ar fi primit o anumită sumă pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Gheboasă primea 2000 de euro pe săptămână. Jorge, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Carmen Grebenișan ar fi primit suma de 3000 de euro pe săptămână. Cea care ar fi primit suma cea mai mare a fost Vica Blochina, 7000 de euro pe săptămână. Ada, Ștefania și Bianca Patrichi sunt vedetele cu cel mai mic salariu. Cele trei ar fi primit suma de 1500 de euro pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *