Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au talent”. „Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie”

Rareș citește singur de la vârsta de 4 ani
Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul sezonului 13 Românii au talent. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie

Rareș Prisăcariu este câștigătorul sezonului 13 al showlui „Românii au talent”. Acesta a izbucnit în lacrimi pe marea scenă, emoționat de tot ceea ce a trăit acolo. Micuțul a plecat acasă cu marele premiu, de 120 000 de euro.

Cine este Rareș Prisăcariu. Are o capacitate excepțională de memorare

Rareș Prisăcariu are 7 ani și este din Botoșani. Puștiul are o capacitate excepțională de memorare, recită Eminescu, proză sau monologuri și oferă adevărate lecții de patriotism. Rareș citește singur de la vârsta de 4 ani, însă și-a manifestat interesul pentru cărți de la vârsta de 3 ani, când a mers la grădiniță. Încă de atunci știa informații din diverse domenii, se exprima cursiv și învăța cu ușurință orice text specific vârstei lui. Este pasionat de lectură, iar până la această vârstă a citit peste 200 de cărți. Îi place și actoria, pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani. Spune că, atunci când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“.

În marea finală Rareș a recitat un fragment din „Micul Prinț”, opera lui Antoine de Saint-Exupéry, dar și un fragment din ”Păpușa de cârpă”, a lui Gabriel Garcia Marquez.

Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu. Ce spun despre fiul lor

Gina Prisăcariu are 42 de ani, s-a născut la Botoșani într-o familie de cadre didactice și este educatoare la o grădiniță din localitate. Mariu Prisăcariu are 46 de ani și este funcționat public în cadrul Consiliului Județean Botoșani. Mama lui Rareș e pasionată de lectură și de pictură, iar tatăl de istorie și cinematografie.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru qmagazine.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
5.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *