Cine sunt şi cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Liderul rus le-a ascuns mereu şi le-a schimbat identitatea

Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin și cu ce se ocupă ele, sunt informații care au fost pentru multă vreme ascunse de ochii curioșilor. Iată ce a speculat presa internațională despre asta.
Cine sunt şi cu ce se ocupă fiicele lui Vladimir Putin. Liderul rus le-a ascuns mereu şi le-a schimbat identitatea

Vladimir Putin este în centrul atenției la nivel planetar după ce a atacat Ucraina într-un război de neînțeles. Dar un lucru cert despre Putin este că și-a ascuns foarte bine familia de ochii curioși ai presei, de-a lungul timpului. Iată cine sunt fiicele lui Vladimir Putin…

Se știe despre președintele Federației Ruse că în 2013, după 30 de ani de căsnicie, a divorțat de femeia cu care are două fiice. Se mai crede că ar avea o amantă care acum ar fi într-un loc secret, cu cei patru copii pe care i-ar avea cu aceasta. Amanta ar fi o fostă sportivă de performanță, campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva. Vladimir Putin nu și-a recunoscut niciodată în mod public copiii despre care se spune că i-ar fi avut cu ea. Presa a speculat, însă, subiectul de-a lungul timpului.

Cine sunt fiicele lui Vladimir Putin: Fetele lui Vladimir Putin din prima căsătorie

Putin a avut două fiice în prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva.

Numele celor două fiice sunt Maria și Katerina. Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katerina s-a născut în Germania în 1986. Familia locuia acolo pe vremea când Vladimir Putin era agent acoperit KGB.

Ambele fete poartă numele bunicilor lor. Porecla Mariei este Masha, iar porecla Katerinei este Katya, notează businessinsider.com.

După ce a devenit președintele Federației Ruse, fiicele lui Vladimir Putin au fost retrase de la școală și au primit educație acasă.

Lyudmila pretinde că ea a fost părintele mai sever, în timp ce tatăl lor era cel care le răsfăța pe fiicele lor. Maria a studiat biologia și a urmat facultatea de medicină la Moscova. Katerina s-a specializat în Studii Asiatice la facultate. Ambele fete au urmat facultatea sub identități false.

Maria, acum 36 de ani, este cercetător medical și locuiește la Moscova împreună cu soțul ei olandez, Jorrit Faassen. Se pare că Maria și Faassen au un copil. Informația a fost confirmată în 2017 chiar de Putin. El i-a spus atunci, într-un interviu, cineastului Oliver Stone că este bunic.

Katerina, acum în vârstă de 35 de ani, este o dansatoare acrobatică desăvârșită și ocupă o poziție superioară la alma mater, Universitatea de Stat din Moscova. Ea conduce un incubator de startup-uri de 1,7 miliarde de dolari. Katerina s-a căsătorit cu miliardarul rus Kirill Shamalov în 2013, dar cuplul a divorțat în 2018.

Nu există fotografii oficiale actuale ale fetelor. Despre alți copii pe care i-ar fi avut cu fosta gimnastă nu există informații oficiale.

Implicată în studiile clinice ale vaccinului pentru Covid

La sfârșitul anului 2020, Putin a anunțat că Rusia și-a finalizat vaccinul împotriva COVID-19, deși nu a finalizat încă evaluările clinice. Putin a spus că una din fiicele lui a primit o doză de vaccin, dar nu a precizat care dintre ele. Vladimir Putin a spus că temperatura fiicei sale a scăzut după ce a primit două injecții:

„Ea a luat parte la experiment. Se simte bine și are un număr mare de anticorpi”.

A fost o ocazie rară în care Putin a vorbit despre fiicele lui. Însă despre alți copii pe care președintele Federației Ruse i-ar avea cu fost gimnastă, nu vorbește niciodată. Presa a speculat că Alina ar avea cu Putin două fete și doi băieți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
7.5 295 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *