Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Cătălin Măruță. Detalii mai puțin știute despre familia prezentatorului TV

Cătălin Măruță are o relație specială atât cu mama lui, cât și cu tatăl său
Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Cătălin Măruță. Detalii mai puțin știute despre familia prezentatorului TV

Pe Cătălin Măruță îl știe toată lumea, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din țară, însă cine sunt părinții lui? Detalii despre familia cunoscutului om de televiziune, care are emisiune la Pro TV de 15 ani.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Cătălin Măruță

Recent, a fost ziua de naștere a mamei lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, având o relație extrem de apropiată cu cea care i-a dat viață.

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze! ❤️”, a scris Cătălin Măruță  pe Instagram.

Ce meserii au mama și tatăl lui Cătălin Măruță

Potrivit prezentatorului TV, care a vorbit de mult ori despre cea care l-a adus pe lume, Rusalina Măruță a fost statician la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Tatăl lui a fost judecător. O vreme și Cătălin Măruță își dorea să îi calce pe urme tatălui său și chiar a terminat Facultatea de Drept, însă a mers pe cu totul alt drum.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp.”, a mărturisit Cătălin Măruță într-un interviu.

Cariera lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță, în vârstă de 45 de ani, a debutat la Trupa DP2, care apoi s-a transformat în Tonomatul de pe 2. În urmă cu 15 ani a început să prezinte emisiunea Happy Hour de la Pro TV, care s-a transformat ulterior în La Măruță, emisiune pe care o prezintă și acum.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *