Cine sunt și cum arată nepoatele Anastasiei Lazariuc. Frumusețea moștenită din generație în generație. FOTO

Beatrice și Anastasia au amândouă înclinații artistice

Scris de: Daoud Andra

24 Nov. 2022

Anastasia Lazariuc a cucerit generații întregi cu muzica, dar și cu trăsăturile fizice. Frumusețea s-a transmis mai departe, atât la copiii, cât și la nepoatele artistei. Aceasta se laudă cu două nepoate superbe, în vârstă de 21 și 28 de ani, iar una dintre ele chiar îi poartă numele. Cu ce se ocupă nepoatele Anastasiei Lazariuc în prezent și cât de bine seamănă cu bunica lor.

Cine sunt nepoatele Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc este o bunică fericită și împlinită. Cei doi copii ai ei, Andrei și Ileana, i-au oferit patru nepoți, pe care artista îi iubește necondiționat. Dacă de la Ileana are doi nepoți băieți, fiul ei a făcut-o bunică de fete. Beatrice și Anastasia au 28, respectiv 21 de ani și au moștenit frumusețea bunicii lor.

Cele două fete au visuri mărețe, iar una dintre ele este pasionată de modă și vrea să devină designer vestimentar. Cealaltă are o pasiune pentru pictură, ambele având, așadar, înclinații către artă.

„Mie mi-a plăcut să desenez de când eram mică. Îmi place foarte mult să mă ocup de haine pentru doamne”, a spus nepoata cea mare, Beatrice, într-un interviu acordat revistei Tonica.

„Amândouă m-au sprijinit. Mi-a plăcut foarte mult, am continuat, am început să fac expoziții. Pictez foarte mult în ulei. Am avut expoziții recent. Ultima mea expoziție a fost la Muzeul Țăranului, cu o pictură din atestatul meu, cu o femeie cu un cap de lup. Îmi propuneam să ajung să fac jocuri video și editing-uri pentru filme. Chiar aș vrea să continui cu asta. Mie îmi place să încerc foarte multe, și cu sport, și cu modelling.”, a spus mezina Anastasia, în același interviu.

Cele două tinere sunt foarte active pe rețelele sociale, unde împărtășesc numeroase fotografii cu cei care le urmăresc.

Cine sunt si cum arata nepoatele Anastasiei Lazariuc
Beatrice și Anastasia, nepoatele Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc, despre nepoții ei

Fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana, i-a dăruit acesteia doi nepoți. Ileana a fost căsătorită cu fiul lui Ion Țiriac, iar în timpul mariajului s-au născut doi băieți, pe nume Alexandru și Noah. Cântăreața își iubește în egală măsură nepoții și nepoatele și a declarat, la un moment dat, că sunt cel mai de preț dar.

„Cel mai de preț dar de la Dumnezeu sunt nepoții, copiii și părinții, cât îi mai ai. Uneori îți dai seama târziu, când ei nu mai sunt printre noi. Nu trebuie să ne grăbim, să stăm pe lângă ei.De asta au nevoie oamenii, să fim lângă ei, să le dăruim ceea ce îi completează. Fără noi, viața lor este goală. Nu fac decât să se uite la poze și să își amintească, dar nu-i suficient. Prezența înseamnă foarte mult.

Importantă este prezența copiilor și a nepoților mei, acum mai înalți ca mine. Înainte ei se uitau în sus, acum eu sunt pitica familiei și mă uit la ei în sus. Și cu nepoatele este la fel. Au crescut și anii au trecut relativ repede.”, spunea Anastasia Lazariuc, în urmă cu câteva luni, pentru Fanatik.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.