Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite. Surpriză majoră după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Noii jurați care i-ar putea înlocui pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu
Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite. Surpriză majoră după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a uimit pe toată lumea. Decizia celor trei jurați de a abandona proiectul tv a creat un șir de controverse, mai ales că au anunțat că încheie colaborarea înainte cu 30 de zile de la un începerea filmărilor pentru noul sezon. După acest anunț, producătorii de la Antena 1 s-au orientat rapid către alți bucătari celebri din România.

Cine ar putea să-i înlocuiască pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la Chefi la cuţite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din proiectul Chefi la Cuțite! Cei trei bucătari au anunțat că pleacă de la emisiunea culinară de la Antena 1 cu fix înainte 30 de zile de la un începerea filmărilor pentru noul sezon. Aceștia și-au motivat și alegerea, precizând că au acumulat multă oboseală pe parcursul ultimelor sezoane.

„Motivul despărţirii – Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, a comunicat Antena 1.

Citește și: Vedeta din România care a refuzat de 3 ori invitația la Chefi la Cuțite. De ce nu a vrut să meargă la emisiunea de la Antena 1: “Nu mi se pare ok”

Cei mai surprinși de decizia acestora au fost reprezentanții postului, care s-au văzut nevoiți să le găsească înlocuitori. Există deja o listă cu nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea la Chefi la Cuțite.

Cine vor fi noii juraţi de la Chefi la cuţite

Pe lista favoriților pentru noul sezon Chefi la Cuțite se numără Nicolai Tand, Florin Ivan, Iosif Ștefănescu și Orlando Zaharia.

Bucătarul Ștefan Popescu a fost invitat de multe ori la Chefi la cuțite și are o carieră de peste 30 de ani în domeniul culinar. Florin Ivan deține un restaurant de lux în zona de nord a Capitalei. În schimb, Chef Orlando Zaharia s-a angajat pentru prima dată în bucătăria unui hotel din Capitală, iar Nicolai Tand este prezent aproape zilnic în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Mărturisirea surprinzătoare făcută de Florin Dumitrescu. Ce le-a transmis fanilor, după plecarea de la Chefi la Cuțite: „Este greșit să nu îți permiți să vezi lucrurile altfel”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *