Claudia Pătrășcanu dă din casă. Ce îi făcea fosta soacră. A dezvăluit tot despre relația tensionată dintre ele

Artista nu a rămas tocmai în relații bune cu fosta soacră

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2023

Au trecut câteva luni de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Artista susține că relația dintre ea și familia fostului soț este una tensionată și face acuzații la adresa fostei soacre. Ce îi făcea mama lui Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu, de față cu cei doi copii ai cuplului.

Claudia Pătrășcanu, relație tensionată cu fosta soacră

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în anul 2019, însă abia în 2022 s-a pronunțat divorțul. Cei doi și-au disputat custodia copiilor, care până la urmă au rămas în grija mamei lor. Claudia și cei doi copii ai săi locuiesc în județul Constanța, iar artista nu a fost de acord cu propunerea fostului soț de a stabili domiciliul copiilor la București.

Mai mult, cântăreața susține că nu a rămas tocmai în relații bune cu fosta soacră și că mama lui Gabi Bădălău ar fi jignit-o în repetate rânduri de față cu copiii. Claudia Pătrășcanu spune că nu poate să treacă peste felul în care Rodica Bădălău, mama fostului soț, i-ar fi vorbit. Mai mult, fosta soacră ar fi vorbit-o de rău și pe mama Claudiei Pătrășcanu, de față cu cei mici.

„Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mamăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului. Eu nu sunt genul, nu mă interesează. Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți. Eu sunt cea care le-am dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu dă din casă Ce îi făcea fosta soacră
Artista a vorbit despre relația tensionată cu fosta soacră

„Eu am fost jignită de față cu copiii”

Claudia Pătrășcanu susține că și ea a fost jignită de fosta soacră, de față cu copiii. Artista spune că nu le interzice celor mici să își viziteze bunicii, însă comportamentul acestora din urmă ar lăsa de dorit.

„Nu le-am interzis niciodată, le-am spus să meargă și văd cât de rău se vorbește despre mine. Nu o să fie bine, nu pentru mine. Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama. Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare. Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el.”, a mai precizat artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *