Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri cu un bărbat celebru. Cine este Daniel Mihai, de fapt, primele declarații FOTO

Iată cine este bărbatul care a apărut în tandrețuri cu artista!

După ce a divorțat de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a preferat să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, artista s-a afișat, de curând, cu un bărbat celebru de la noi. Nu oricum, ci în ipostaze tandre. Iată cine este bărbatul care a apărut cu celebra cântăreață și ce relație are, de fapt, cu acesta!

Un nou cuplu în showbiz-ul românesc? Claudia Pătrășcanu s-a afișat cu un bărbat celebru

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-un divorț dureros, însă acum soarele pare să fi răsărit pe strada ei. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a publicat, recent, câteva imagini pe rețelele sociale, care au făcut deliciul fanilor ei.

Cine e bărbatul care apare alături de vedetă? Ei bine, acesta nu este deloc străin de lumea showbiz-ului autohton. Cântăreața a apărut în ipostaze tandre cu nimeni altul decât Daniel Mihai.

A fost ispită la Insula Iubirii

Fotografiile cu cei doi au adunat mii de like-uri, dar cine este, de fapt, bărbatul care o îmbrățișează cu foc pe cântăreață? Daniel Mihai a fost ispită la Insula Iubirii, în sezoanele 6 și 7. El are 29 de ani și este skipper.

În celebra emisiune de la Antena 1, tânărul a pus pe jar inimile mai multor tinere venite să-și testeze iubirea. În sezonul 6, Daniel Mihai a reușit să o ”descoasă” mai bine pe Cerasela, publicul afland, astfel, care sunt adevăratele sentimente ale tinerei față de Rareș.

În schimb, în sezonul 7, Daniel Mihai a încercat să-i intre pe sub piele Claudiei Florescu, atunci aflată într-o relație cu Bogdan Cîrlan.

Citește și Claudia Pătrășcanu, dată afară din casă de Gabi Bădălău: “Pâine cu untură mâncam”!

”A fost inițiativa lui”

În cadrul unui interviu acordat recent, Claudia Pătrășcanu a făcut mărturisiri de relația cu Daniel Mihai. Ea a precizat că între ei nu a fost vorba decât despre o colaborare profesională.

”Relația mea cu Daniel a fost strict profesională. Ne-am cunoscut cu o zi înainte de filmări, a fost inițiativa lui, asta pentru a nu întâmpina neplăceri in ziua filmărilor.

A fost un lucru bun deoarece rolul nostru de “îndrăgostiți” în videoclip avea să fie dificil pentru mine, poate chiar pentru amândoi”, a declarat artista, conform celor de la Spynews.ro.

Citește și Claudia Pătrășcanu, declarații care au înfuriat-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre Gabi Bădălău: “Apariția mea e răvășitoare”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *