Claudia Pătrășcanu, mesaj tranșant pentru Gabi Bădălău după divorț. De ce nu vrea ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor

Claudia Pătrășcanu: "Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească"
Claudia Pătrășcanu, mesaj tranșant pentru Gabi Bădălău după divorț. De ce nu vrea ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au semnat zilele trecut actele de divorț, însă cearta dintre cei doi nu se oprește. Artista a dezvăluit recent de ce nu vrea ca cei doi copii să aibă domiciliul la tatăl lor. Totul se va stabili în instanță în curând.

Claudia Pătrășcanu, mesaj tranșant pentru Gabi Bădălău după divorț

Claudia Pătrășcanu a declarat că urmează să fie stabilit de către instanță domiciliul copiilor, dar și pensia alimentară. Artista nu este de acord ca cei mici să aibă domiciliul la tatăl lor deoarece aceștia nu ar trebui despărțiți de mamă. Claudia Pătrășcanu acuză că fostul ei soț, Gabi Bădălău, nu petrece prea mult timp cu copiii lui, lucru pe care l-ar fi confirmat mama acestuia.

”În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor? Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

 Claudia Pătrășcanu, de urgență cu copilul cel mare la spital

Zilele trecute Claudia Pătrășcanu povestește că a ajuns cu băiatul cel mare la spital. Acolo a așteptat patru ore pe hol, timp în care i s-a luat de două ori sânge micuțului. Artista dezvăluie că doar ea a stat cu copiii în spital atunci când a fost nevoie și nu Gabi, tatăl lor.

“De trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit. Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră…”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de aproximativ trei ani. În tot acest timp fiecare și-au adus acuzații și au avut mai multe înfățișări în fața instanței. În urmă cu cinci zile au semnat oficial actele de divorț, urmând să semneze actele finale peste o lună.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *