Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, scandal uriaș: “Se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”. La ce au asistat copiii artistei

Claudia Pătrășcanu: “Nu știu de ce mă tot jignește”

Un interviu dat de Claudia Pătrășcanu a supărat-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu. Totul a dus la un conflict de proporții, iar fosta soție a lui Gabi Bădălău susține că a fost jignită. Ce decizie a luat artista cu privire la copiii pe care îi are din căsnicia cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu susține că nu vrea să intre în polemici: “Nu știu de ce mă tot jignește”

Potrivit Claudiei Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu ar fi vorbit despre ea și ar fi jignit-o. Totul s-ar fi întâmplat însă după un interviu dat de artistă în care vorbește despre relația blondinei cu Gabi Bădălău. În prezent, artista spune că nu vrea să intre în polemici cu blondina, dar nu înțelege de ce o jignește deoarece ea nu a făcut acest lucru la adresa ei. Claudia susține că ea vrea să stea deoparte de scandaluri.

”Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea. Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, scandal uriaș: “Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea”

Claudia Pătrășcanu susține că pe ea o interesează doar ceea ce ține de copiii săi pe care îl are din căsnicia cu Gabi Bădălău. Artista a declarat că nu dorește ca micuții să stea în preajma Biancăi Drăgușanu deoarece aceștia ar fi auzit-o cu l-ar fi înjurat pe iubitul ei, Gabi Bădălău. Din acest motiv, susține Claudia, copiii nu vor să o cunoască pe Bianca Drăgușanu.

”Pe mine mă interesează ce ține de copii, în prezența cui sunt copiii mei, educația lor, eu despre asta am vorbit, fiecare se manifestă cum consideră. Dacă ea știe să se manifeste prin bătăi, prin tot felul de ieșiri necontrolate, eu n-am cum să accept vreodată în viața asta să-mi văd copiii în preajma unui astfel de om, asta a fost problema mea, că doar o mamă sănătoasă la cap nu o să-și lase copiii să vadă cum cineva țipă la ei, cineva îi atinge, exclus așa ceva. Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea, iar atunci copiii mei nu își doresc să o cunoască, nu vor să meargă în preajma ei, asta a fost situația”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Vă reamintim că despărțirea dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a produs în urmă cu mai bine de trei ani. Divorțul s-a încheiat însă la finalul anului 2022. De aproximativ doi ani Gabi Bădălău formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

Urmăriți EGO.ro și pe
Raluca Dumitru, despre cea mai grea emisiune la care participat
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.